18 / 04 / 2024

via

via

İsviçreli Viatrans likör fabrikası için oluşturulan ortak girişime 84 milyon YTL ön avans yatırarak yüzde 40 ortak oldu.

Via Properties PRISM CRM uygulamalarını kullanmaya başladı!

Sektörün önde gelen firmalarından Via Properties satış pazarlama süreçlerini geliştirmek ve daha verimli hale getirmek amacıyla PRISM CRM uygulamalarını kullanmaya başladı...

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Via Group Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via Group Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Büyükçekmece’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Yaşar tarafından kuruldu.

Via Tek Endüstriyel Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via Tek Endüstriyel Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kanoğlu tarafından kuruldu.

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

VİA, 3 yıl sadece Türkiye'ye yatırım yapacak!

Via'nın Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar," ABD başta olmak üzere yurtdışındaki bu planlarımızı 36 ay süreyle durdurma kararı aldık. Elimizi taşın altına koymam gerektiğine karar verdik. 3 yıl bütün yatırımlarımız Türkiye'ye; ülkemize olacak..." diye konuştu.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

VİA GYO, Borsa'dan çıkarıldı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakınlığı nedeniyle VIA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin (GYO) paylarını Borsa kotundan çıkardı.

Via GYO'dan SPK açıklaması!

VVia Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylarının Sermaye Piyasası Kanunu kapsamında ve borsa kapsamından çıkarılması üzerine Via GYO, yatırımcılarına açıklama yaptı.

Via Gayrimenkul borsa kotundan çıkarıldı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Açıklamada Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, paylarının borsa kotundan çıkarıldığı duyurdu.

Via GYO borsa kotundan çıkarıldı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Via GYO paylarının borsa kotundan çıkarıldığı duyurdu.

Via GYO'nun genel kurul onayına sunulacak hususları!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 01.07.2016 tarihinde yapılan toplanda Genel kurul onayına sunulacak hususları yayınladı.

Via GYO 2015 yılı olağan genel kurul toplantısı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platfomu'nda 2015 yılı olağan genel kurul toplantısı çağrısı yayınlandı.

VİA GYO'nun izahnamesi yayınlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket izahnamesini yayınladı. VİA GYO şirket izahnamesini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.

via Haberi

via

Yönettikleri sadece nakit fonların değerinin bir milyar doları geçtiğini anlatan İsviçreli Viatrans'ın Türkiye Ofisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haydar Özkan "Yatırım yapacak adres arıyorduk. Türkiye'nin bu ortamda Avrupa ve Amerika'dan daha risksiz olduğuna karar verdik. Likör fabrikasının yerini de göz önüne alarak Aşçıoğlu ile ortaklığa soyunduk" dedi.

Viatrans'ın gayrimenkul yatırımlarımı Orta Doğu ve Rusya'da yayarak portföy çeşitlemesi yaptığını anlatan Özkan şöyle devam etti: "Gayrimenkul bu konjöktürde daha az riskli bir yatırım aracı. Avrupa'nın en güçlü bankalarına para koysanız yarın ne olacağını bilmiyorsunuz. Türkiye ise iyi işaretler veriyor. Artan ihracatı ile belirsizliğine rağmen güvenli bir liman. Burada partnerimizi bulduk. Bu bir başlangıç. Yeni projeler olabilir" dedi.

Anlaşma dahilinde yeni ortak Viatrans maliyeti payına düştüğü oranda finanse edecek. Vişatrans rakamını açıklamazken Yaşar...