26 / 04 / 2024

Vialand AVM 5 yıldızlı otel

Vialand AVM 5 yıldızlı otel

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand'ı yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

İŞ GYO Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değeri 1.5 milyar TL'yi aştı!

İŞ GYO tarafından Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değerine ilişkin rapor yayımlandı. Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değeri 1.5 milyar TL'yi aştı. 

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

AVM Perakende Ciro Endeksi Temmuz ayında yüzde 80,5 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, AVM Perakende Ciro Endeksi, Temmuz ayında, geçen senenin aynı ayına göre yüzde 80,5 arttı!

Sinpaş Altınoran Starium AVM, Servet GYO'ya 99.5 milyon TL'ye satıldı!

Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Altınoran Starium AVM'nin Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye 99.5 milyon TL'ye satışı gerçekleştirildi...

ALG Constructions Düzce projesi için imzalar atıldı!

ALG Constructions tarafından, Düzce'de kurulacak AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan proje için imzalar atıldı...

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma proje geliyor!

500 milyon TL'lik yatırımla Düzce'nin merkezinde Göle Ailesi'ne ait olan 50 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bölgedeki en büyük AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan mega projenin imzaları Alg Constructions Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ve Göle Ailesi tarafından atıldı.

Koru Florya'da 5 katlı AVM ve 27 konut satışa çıkıyor!

İstanbul Florya'da yükselen Koru Florya projesinde 5 katlı AVM ve 27 rezidans daire 13 Ağustos'ta açık artırma ile satışa sunulacak...

AVM Perakende Ciro Endeksi 2019 Eylül'de yüzde 3,5 arttı!

AVM Perakende Ciro Endeksi’nin Eylül ayı ve 3. çeyrek sonuçları açıklandı. Ciro Endeksi 2019 Eylül'de yüzde 3,5 arttı...

Son 15 yılda AVM sayısı 5 katına çıktı!

Türkiye'de 2003 yılında toplan 67 AVM bulunurken, 2019 yılında bu sayı 5 katına çıktı. 

AVM sayısı 5 yılda yüzde 27,5 arttı!

“AVM sayısı her geçen yıl artıyor'' diyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, AVM sayısının 323’ten yüzde 27,5 artış göstererek 412’ye çıktığını söyledi.

AVM ciro endeksi Eylül'de yüzde 31,5 arttı!

Her ay düzenli olarak yayımlanan AVM Endeksi Haziran sonuçları yayınlandı. AVM ciro endeksi, Eylül ayında yüzde 31,5 artış göstererek 284 puan oldu.

AVM’leri bayramda kapatma zararı 4.5 milyar lira!

Bayramların ilk günü AVM’lerin kapatılma kararı için AYD Başkanı Hulusi Belgü, “Bayram yeri kapatılıyor. Zarar 4.5 milyar TL’yi bulur” dedi.

Vialand AVM 5 yıldızlı otel Haberi

Vialand AVM 5 yıldızlı otel

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük kentsel dönüşüm merkezinin odağında bulunan ve alışveriş caddeleri, Tema Park, Vialand Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran Vialand'ı, yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti. Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand, 2014'te ürettiği iş hacmiyle ekonomiye toplamda 200 milyon euro katkıda bulundu.  


Vialand'ın tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, etkinlikler ve hizmetlerle ilgili bilgi verdi.  


Alişoğlu, toplam 600 bin metrekarelik bir alanda konumlanan Vialand'ın, Türkiye'de ilk defa hepsi birbirinden farklı mağaza cephelerine sahip benzersiz alışveriş merkezi mimarisiyle de dikkati çektiğini kaydetti. 


Perakende dünyasından tekstile, gıdadan son teknolojiyle donatılmış eğlenceye, sergi alanlarından Türk ve...