26 / 04 / 2024

Vialand fatihin rüyası

Vialand fatihin rüyası

Vialand, 40 milyon dolarlık yeni yatırımla sezonu açtı. Yeni üniteleri Nefeskesen ve Fatih’in Rüyası’nı hizmete sokan tema park, bu yıl AVM ile birlikte 30 milyon ziyaretçi hedefliyor. Vialand’in oteli de 101 odasıyla kapılarını açacak.

12 fincan kapasiteli Taotronics TT-CM001 kahve makinesinde kasım ayına özel fiyat!

Kahve tiryakilerinin arama motorlarında en çok araştırdıkları ürünlerin başında kahve makinesi geliyor. Taotronics de bu kapsamda ürettiği TT-CM001 kahve makinesiyle kahve tiryakilerinin adeta rüyasını süslüyor.

Denizlerin korkulu rüyası ‘Aslan balığı’ sorunu mutfakta çözülecek!

Son 20 yıldır Akdeniz’e yayılan ve Türk sularındaki yerli balık türlerini tehdit eden aslan balığının denizlerde çoğalmasını önlemek için bu balığın mutfağa dahil edilmesi önerildi. Zehirli iğneleri uygun şekilde temizlenirse aslan balığı yenebiliyor.

Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi’nde kaçırılmayacak kampanya! Seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim

Vestel, evlerin yeni vazgeçilmez beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi almak isteyen kişiler için kaçırılmayacak bir kampanya hazırladı. Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi alana seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim sağlanacağı duyuruldu.

Altın sahiplerinin rüyası gerçek oluyor! Dünya altın konseyi, büyüleyici rakamlarla yatırımcılara müjdeyi verdi!

Fed'in faiz kararıyla ons altın son üç ayın en düşük seviyesine indi, dolar/Türk Lirası düştü. Gram altın da zirveden geriledi. Altın fiyatlarındaki gelecek belirsizliği, Dünya Altın Konseyi'nin açıklamasıyla aydınlanacak.

 Bosch çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ev hanımlarının korkulu rüyası çamaşırlar artık korkunuz olmaktan çıkıyor. Siz çamaşırları doldurun Bosch temizlesin.  Peki Bosch çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a hücum! Ön sipariş sayısı 100 bini aştı! Son sipariş tarihi ne zaman?

Türkiye’nin yerli otomobil rüyası Togg ile gerçek olurken, daha üretiminin ilk yılında tüketicilerden yoğun ilgi gördü. T10X için verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkartıldı.

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor

Son dakika altın fiyatları ABD'de enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselirken, bugün Fed baskısı ile tekrar düşüşe geçti. Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor...

İş dünyasının en büyük korkulu rüyası ne? İş adamları gelecekte nelerden endişe duyuyor?

Küresel çapta yapılan bir anket ile iş dünyasını gelecekte bekleyen riskler araştırıldı. Ankete katılan 800 iş insanı, iş dünyasını bekleyen risklere ilişkin soruları yanıtlarken, en büyük endişe kaynaklarını da paylaştı.

Aman dikkat! Siber saldırılara karşı hazırlıklı olun! Kimler tehdit altında?

Giderek dijitalleşen dünyada siber saldırılar hem bireyleri hem şirketlerin korkulu rüyası oldu. Siber güvenlik şirketi Kaspersky bu konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir siber suç grubunun, kötü amaçlı yazılımlarla bazı şirketleri hedef aldığı iddiasında bulundu.

Gram altın tam bu kadar olacak! Yatırımcının korkulu rüyasını İslam Memiş açıkladı! O işlemi yapan yandı!

İslam Memiş, altın gram yılsonu beklentilerini vererek bir "kayıp" uyarısında bulundu. Altın arayanlara ciddi uyarıda bulunan Memiş, 1000 lirayı işaret ederek altın yatırımcılarına ipucu verdi. Bakın İslam Memiş gram altıncıları nasıl uyardı?

Hisseli ev tapusu nasıl ayrılır?

Hisseli tapu pek çok kişinin korkulu rüyası olabilir. Peki böyle bir durumda hisseli tapu nasıl ayrılır, ayrılabilir mi? İşte hisseli tapuya dair merak edilen detaylar!

Çiftçinin rüyası Hattat Traktör 240S ve 255T Eylül fırsatlarını kaçırma! İşte 23 Eylül 2022 Hattat fiyat listesi

Hattat Traktörün bağ ve bahçelerin rahat işlenmesi için geliştirdiği 240S ve 255T modelleri orijinal Perkins motoru ile çiftçinin rüyalarını gerçeğe dönüştürüyor. İşte Hattat traktörün Eylül ayı fiyat listesi

Vialand fatihin rüyası Haberi

Vialand fatihin rüyası


Gürsoy Grup ve VIA Properties ortaklığının toplam 650 milyon dolar yatırımla İstanbul Eyüp’te gerçekleştirdiği Vialand’in tema parkı yeni sezonu açtı. Geçtiğimiz yıl 26 Mayıs’ta açılan Vialand Tema Park, bu yıl 40 milyon dolarlık yeni yatırımla sezona giriyor. Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, “Vialand, bu yıl tüm dünyada ses getirecek yeni ünitelerle yeni sezonu açıyor. 17 milyon dolar yatırımla dünyanın en fazla adrenalin yaratan 4’üncü roller coaster’ı olan Nefeskesen ve 20 milyon dolar yatırımla Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethini insansı robotlarla anlatan ‘Fatih’in Rüyası’ ünitelerini açtık” dedi.


3 saniyede 110 km


Vialand’in geçtiğimiz Aralık ayında mevsimsel nedenlerle sezonu kapattığını söyleyen Alişoğlu, bu dönemde yeni yatırımları hazırladıklarını söyledi. Alişoğlu, yeni üniteleri Fatih’in Rüyası ve Nefeskesen hakkında şu bilgileri verdi: “110 km hıza 3...