25 / 04 / 2024

viaport luxury ne zaman teslim

viaport luxury ne zaman teslim

Viaport Luxury Kurtköy adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Viaport Luxury Kurtköy projesinde 786 ofis, 368 konut, 83 ticari birim yer alıyor...

Kurtköy Viaport Luxury fiyatları!

Kurtköy Viaport Luxury fiyatları henüz netleşmedi. Via Properties tarafından inşa edilecek olan Viaport Luxury Kurtköy projesinde konut, ofis ve ticari ünite alanları yer alıyor...

Viaport Luxury ödeme koşulları!

Viaport Luxury ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi satış ofisinden öğreniliyor. Viaport Luxury projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

BMW 6 serisinin fiyatları şaşırttı! BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan fiyat listesi..

Yeniden biçimlendirilen böbrek ızgarası ve çarpıcı dış tasarımı ile dikkat çeken BMW 6 Serisi, Luxury Line ve M Sport olmak üzere 2 farklı tasarım modeliyle alıcıların beğenisine sunuluyor. Peki BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Nef Kandilli Luxury Living satışları ne zaman başlayacak?

Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nef Kandilli Luxury Living projesi 2020 yılının Şubat ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Nef Kandilli Luxury Living satışları ne zaman başlayacak?

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın, açılışı 2 kez ertelenen AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Viaport Venezia AVM Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösteriliyor. Peki Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Viaport Marina Tuzla ne zaman açılacak?

Via Properties imzası taşıyan Viaport Marina, kapılarını açmak için geri sayıma başladı. Proje 1 milyar TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Viaport Marina Tuzla ne zaman açılacak?

Viaport Marina ne zaman açılıyor?

Via Properties tarafından 1 milyar TL'lik yatırımla Tuzla'da hayata geçirilen Viaport Marina'da açılış hazırlıkları tamamlanmak üzere. 156 adet alışveriş ünitesi ve 35 oyuncaktan oluşacak tema park Mayıs ayında açılacak..

Viaport Luxury Kurtköy ne zaman satışa çıkacak?

Via Properties'in Kurtköy'de inşa edeceği yeni projesi Viaport Luxury için çalışmalar devam ediyor. Geçen yıl satışa sunulması planlanan Viaport Luxury Kurtköy'de ne zaman satışa çıkacak?

Anadolum İdol ne zaman teslim?

Anadolum İdol projesi Tuzla E-5’e 3,5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 9 kilometre, Viaport AVM’ye 7 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Anadolum İdol ne zaman teslim edilecek?

Viaport’tan hayal gibi yılbaşı hediyesi!

Viaport’tan hayal gibi yılbaşı hediyesi...Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezlerinden biri olan Viaport, yeni yılda ziyaretçilerinin hayallerini “Dile bizden ne dilersen” kampanyasıyla gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Bayraktar Gürsoy Yatırım Ortaklığı Viaport Luxury vaziyet planı!

İçerisinde 368 konut, 786 ofis ve 83 adet ticari ünite bulunan Bayraktar Gürsoy Yatırım Ortaklığı Viaport Luxury vaziyet planı resmi yayınlandı. Proje, İstanbul Anadolu yakası Pendik-Kurtköy'de yükseliyor...

Viaport Luxury Kurtköy Evleri!

Viaport Luxury Kurtköy Evleri lokasyon olarak; TEM bağlantısı ile şehir merkezine 15 dakika, Viaport AVM'ye 4 kilometre E-5 ve denizyolu ulaşımına 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor...

Viaport Venezia, Babalar Günü’ne kadar daire alan herkesi Venedik’e tatile gönderiyor!

İstanbul’da Venedik’te yaşar gibi yaşamak isteyenler için daire fiyatları 380 bin TL’den başlıyor, 1 milyon 546 bin TL’ye kadar çıkıyor. Viaport Venezia, Babalar Günü’ne kadar daire alan herkese Venedik tatili hediye ediyor...

viaport luxury ne zaman teslim Haberi

viaport luxury ne zaman teslim


İstanbul Anadolu yakasında Pendik Kurtköy bölgesinde yapılacak olan Viaport Luxury projesi Via Properties tarafından inşa edilecek. Viaport Luxury Kurtköy adres bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Viaport Luxury Kurtköy projesi 1.154 adet bağımsız birimden oluşuyor. Viaport Luxury Kurtköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Viaport Luxury Kurtköy'de konut, ofis, dükkanlar bulunuyor.


Viaport Luxury Kurtköy projesinde bloklardan üç tanesi ticaret, iki tanesi konut olarak planlandı. Kurtköy Viaport Luxury projesinde 786 adet ofis, 368 adet konut ve 83 adet ticari birim yer alıyor.


Kurtköy Viaport Luxury projesi 32 bin 530 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Kurtköy Viaport Luxury projesinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, kapalı otopark gibi olanaklar bulunuyor.



Viaport Luxury Kurtköy adres!


Viaport Luxury...