20 / 04 / 2024

viaport venezia inşaat

viaport venezia inşaat

82 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Viaport Venezia projesi Bayraktar İnşaat ve Gürsoy Grup ortaklığında yükseliyor. Toplam 2 bin 200 adet konuttan meydana gelen Viaport Venezia projesinde teslimlerin 2014 yılı içerisinde yapılması planlanıyo

Viaport Venezia inşaat görüntüleri!

5 blok halinde hayata geçirilen Vaiport Venezia projesi 82 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Bayraktar İnşaat ve Gürsoy Grup imzası taşıyan Viaport Venezia projesi 2 bin 200 adet konuttan meydana geliyor

Venezia İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venezia İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Amanaalrushafı tarafından kuruldu.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak Kiptaş'ın eski genel müdürlük binasının olduğu araziye inşa edilen Viaport Venezia projesi kapsamında olan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından inşa edilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıçgösteriyor. Projede yer alan 221 adet yatay ofisin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia projesinin metro durağı inşaatı başladı!

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa projesi, Mahmutbey metro hattından direkt bağlantı alıyor. Alışveriş merkezinin altından geçecek olan durağın inşaatı, Viaport Venezia projesinin satış ofisinin bulunduğu araziden başladı...

Viaport Venezia metrosunun inşaatı başladı!

Viaport Venezia projesine direkt durak alacak olan Mecidiyeköy - Mahmutbey metrosunun inşaatı Viaport Venezia Satiş Ofisi'nin bulunduğu noktada başladı. Viaport Venezia projesi, Mahmutbey metro hattından direkt bağlantı alıyor

Viaport Venezia Venedik metrosunun inşaatı başladı!

Gaziosmanpaşa'da Venedik konsepti ile inşa edilen Viaport Venezia projesine direkt durak alacak olan Mecidiyeköy - Mahmutbey metrosunun inşaatı Viaport Venezia Satış Ofisi’nin bulunduğu noktada başladı...

Viaport Venezia projesinde 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kiptaş eski genel müdürlük binasının olduğu arazide inşa edilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy işbirliği ile hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

221 adet yatay ofisin yer aldığ Viaport Venezia projesi 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia projesinin yüzde 40'ı bir ayda satıldı!

Via Properties ve Gürsoy Grup ortak girişimi tarafından Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Viaport Venezia projesinde yer alan 220 ofisten yüzde 40'ı bir ayda satıldı. Şirketin hedefi ise bütün ofisleri 1 ay içinde satmak.

Viaport Venezia, Babalar Günü’ne kadar daire alan herkesi Venedik’e tatile gönderiyor!

İstanbul’da Venedik’te yaşar gibi yaşamak isteyenler için daire fiyatları 380 bin TL’den başlıyor, 1 milyon 546 bin TL’ye kadar çıkıyor. Viaport Venezia, Babalar Günü’ne kadar daire alan herkese Venedik tatili hediye ediyor...

Viaport Venezia satılık!

Viaport Venezia satılık daire fiyatları ile ilgili tüm bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz. Proje, Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede, toplamda 900 konut yer alıyor.

Kobiler'in yeni iş adresi Viaport Venezia!

Ofislere orta ölçekli firmaların ağırlıklı olarak ilgi gösterdiğini belirten Viaport Venezia Satış & Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, "Yerli bir firmamız ofisleri birleştirerek 5 milyon TL'lik alım yaptı" dedi.

Viaport Venezia'da ofisler 329 bin TL'den başlıyor!

Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Viaport Venezia projesi, Bayraktar ve Gürsoy ortaklığında inşa ediliyor. Venedik temasıyla inşa edilen projede 221 yatay ofis bulunuyor.Proje kapsamında toplantı odaları da yer alıyor.

viaport venezia inşaat Haberi

viaport venezia inşaat


Kiptaş Viaport Venezia Konutları'nın havadan görüntüleri için...