19 / 04 / 2024

Kobiler'in yeni iş adresi Viaport Venezia!

Kobiler'in yeni iş adresi Viaport Venezia!

Ofislere orta ölçekli firmaların ağırlıklı olarak ilgi gösterdiğini belirten Viaport Venezia Satış & Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, "Yerli bir firmamız ofisleri birleştirerek 5 milyon TL'lik alım yaptı" dedi.



 

Modüler olarak tasarlanan ve birleştirilebilen ofisler, sektörlerinin öncü firmalarının merkezlerini projeye taşıması harekete geçiri Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Venedik konseptli karma proje Viaport Venezia'nm 221 adet ofisten oluşan etabının yüzde 40'lık bölümü 1 buçuk aylık bir sürede satıldı. 329 bin TL'den başlayan ve 1 milyon 300 bin TL'ye kadar çıkan fiyatlarla satışa sunulan ofisler, modüler olarak tasarlandı. Ofislere orta ölçekli firmaların ağırlıklı olarak ilgi gösterdiğini belirten Viaport Venezia Satış & Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, "Yerli bir firmamız ofisleri birleştirerek 5 milyon TL'lik alım yaptı" dedi. 



LOKASYON AVANTAJI 


Cenk Hayırlıoğlu, "Projenin son etabı Venedik Ofisleri'nde özellikle değişik sektörlerden firmaların şirket merkezlerini taşıma taleplerini gördük. Orta ölçekli fakat kendi dalında öncü firmalar tercihini Venezia projesinden yana kullandılar. 


Sağlık, medya, tekstil, inşaat, turizm, enerji sektörüne kadar tüm sektör karması projemizde buluşacak" diye konuştu. Projenin lokasyonuyla avantaj sağladığının da altını çizen Hayırlıoğlu, "Biz İstanbul'a yeni bir meydan kazandırıyoruz. İstanbul'un bir San Marco Meydanı olacak. 

Sokakları ve caddeleriyle bu meydan etrafında projemizi şekillendiriyoruz. 


Havalimanına 10 dakika mesafede bulunuyoruz ayrıca projenin yanı başmdaki metro, tramvay istasyonları ve otobana yakınlığıyla da iş dünyasına yeni bir soluk getiriyoruz" dedi. 


'ULAŞILABİLİR PROJE' 


Lokasyon haricinde fiyat avantajı ile de ilgi gören Venedik Ofisleri'nde yüzde 25 peşin, yüzde 25 teslimde geri kalan yüzde 50 vadeli veya banka kredisi seçenekleriyle satışa sunuluyor. 


Projedeki ofislerin özellikle orta ölçekli yatırımcılara vergi avantajı da sağladığım söyleyen Hayırlıoğlu, "Ulaşılabilir fiyatlarla sahip oldukları ofisleri vergi avantajı olarak kullanan KOBl'ler de Venedik herkesin iş'ine geliyor sloganımızı doğruluyor" dedi. 


Projenin Mayıs 2015'te tüm fonksiyonlarının hayata geçmesi ile birlikte, Venezia ayda 1 buçuk milyon kişi tarafından ziyaret edilecek. 


SAN MARCO MANZARALI 


Projede San Marco Meydanı'na bakan manzarada çalışma fırsatı yakalayacak olan ofis sahipleri, gondollarm gezinti yaptığı su kanallar m m kenarında kahve keyfi yaparken müşterilerini ağırlayabilecek, iş yemekleri organizasyonlarını ofislerin yanındaki İtalyan restoranlarında yapabilecekler. 

İş dünyasının en büyük ihtiyaçlarından birinin yeni ofis stoğu olduğunu belirten Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Eş Başkanı Coşkun Bayraktar, bugüne kadar hayata geçirdikleri projelerin İstanbul'a ve Türkiye'ye değer kattığını kaydetti. Viaport Venezia projesinin İstanbul'un imaj değerine katkı sağlayacağını vurgulayan Bayraktar, 'Türkiye'nin en pahalı ilk 5 gayrimenkul projesinden birini hayata geçiriyoruz. 


Projemizde iş hayatının nabzını tutacak 221 adet ofisi satışa sunduk. İstanbul'un merkezinde sınırlı sayıda ofislerimize sahip olanlar, 2015'in sonunda A+ bir iş hayatına merhaba demiş olacaklar" dedi. 


Ofislere rekor talep Venezia ofislerinde satışa çıkmadan rekor ön talep geldiğini aktaran Cenk Hayırlıoğlu, 'Tüm bu saydığımız özellikler, yatırımcılarımızda farkındalık yarattı. 250 tane ofisimiz için şimdiden yüzde 35'i için ön talep topladık. Satışa çıktığımızda kısa sürede rekor bir şekilde satışların tamamlanacağını ön görüyoruz, özellikle Körfez ülkelerindeki yatınmcıların gözünün projemizde olması da kıtalararası başarıya imza atmış olduğumuzun göstergesi oluyor" şeklinde konuştu. 


Posta 



Viaport Venezia Gaziosmanpaşa iletişim:

Tel: 0212 618 10 46

Web : venediksaraylari.com


Geri Dön