26 / 04 / 2024

viaport venezia ulaşım

viaport venezia ulaşım

Toplamda 221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor. Proje 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Fiyatlarının 339 bin liradan başlangıç gösterdiği Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor. Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyan projede 221 adet yatay ofis bulunuyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Bayraktar ve Gürsoy işbirliğiyle yükselen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia projesi 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Bir ofis projesi olarak hayata geçirilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. 221 yatay ofisin bulunduğu Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başangıç gösteriyor. Projedeki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Toplamda 221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor. Fiyatlarının 339 bin liradan başladığı proje, 25 bin metrekarelik bir arsa alanına sahip.

Viaport Venezia projesinde 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişen 221 adet yatay ofis yer alıyor. Projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından inşa edilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıçgösteriyor. Projede yer alan 221 adet yatay ofisin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia Ofisleri'nde 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy işbirliği ile hayata geçirilen Viaport Venezia Ofisleri projesinin toplam arsa alanı 25 bin metrekare. Projede fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

221 adet yatay ofisin bulunduğu Viaport Venezia projesi İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. Otel, avm, konut ve ofislerden meydana gelen projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

221 adet yatay ofisin yer aldığ Viaport Venezia projesi 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia yılbaşında açık mı?

Viaport Venezia, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia yılbaşında açık mı? Viaport Venezia yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Viaport Venezia 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Viaport Venezia, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Viaport Venezia AVM bayramda açık mı?

Viaport Venezia AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM bayramda açık mı? Viaport Venezia AVM bayramda kaça kadar açık? Viaport Venezia AVM bayramda kaçta açılacak?

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Baydöner İskender, Viaport Venezia'da mağaza açtı!

100. restoranına koşar adım yaklaşan sektörün önemli oyuncularından Baydöner İskender, 98. mağazasını yenilenen konseptiyle Viaport Venezia'da açtı.

Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasına sahip Viaport Venezia AVM Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Toplam 142 adet mağazayı içerisinde bulunduran Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Viaport Venezia AVM adres!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen proje 2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşuyor. Viaport Venezia AVM adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Viaport Venezia AVM'ye ilk günden 20 bin ziyaret!

Via Properties, Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile birlikte hayata geçirdiği Viaport Venezia'yı hizmete açtı. Viaport Venezia, ilk günden 20 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

Viaport Venezia AVM hizmete girdi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığında hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı hizmete girdi.

Viaport Venezia AVM kapılarını açtı!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1,5 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia'nın alışveriş merkezi kapılarını açtı.

Viaport Venezia AVM açıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1,5 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia'nın alışveriş merkezi kapılarını açtı.

Viaport Venezia kapılarını açtı!

Venedik konseptiyle tasarlanan, 1.5 milyar TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin alışveriş merkezi etabı kapılarını açtı. AVM'ye yılda 15 milyon ziyaretçi bekleniyor.

Viaport Venezia AVM açıldı!

Türkiye’nin en değerli yatırımlarından biri olan ve 1,5 milyar TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin Alışveriş Merkezi etabı bugün kapılarını açtı.

viaport venezia ulaşım Haberi

viaport venezia ulaşım

25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Viaport Venezia projesi, Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyor.


Kiptaş eski genel müdürlük binasının olduğu araziye inşa edilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.



Viaport Venezia projesi Topkapı-Habipler tramvay hattının yakınında yükseliyor.


Viaport Venezia projesinin kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.


221 yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor.


Viaport Venezia Gaziosmanpaşa iletişim:

Tel: 0212 618 10 46

Web :