29 / 03 / 2024

Vııı Art Turizm İnşaat Kimin

Vııı Art Turizm İnşaat Kimin

Vııı Art Turizm İnşaat Reklamcılık Pazarlama Danışmalık Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Çetin Çil Mehmet Sabri Sefünç, İsmial Akkaya ve Giray Gözüpek tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı çok sayıda personel alacak! KPSS şartı yok!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağı açıklandı. Bakanlık bünyesine alımlar ön lisans ve lisans mezunu olarak belirlenirken, başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmayacak.

Vıradh Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Vıradh Turizm Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vıvek Sasıdharan Radha tarafından kuruldu. 

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Fatih'te Cengiz Arslaner tarafından kuruldu.

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Vıpport Grup Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıpport Grup Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Onur Cüneyt Haliloğlu tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Vııı Art Turizm İnşaat Kimin Haberi

Vııı Art Turizm İnşaat Kimin


Vııı Art Turizm İnşaat Reklamcılık Pazarlama Danışmalık Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Çetin Çil Mehmet Sabri Sefünç, İsmial Akkaya ve Giray Gözüpek tarafından kuruldu. 


Vııı Art Turizm İnşaat Reklamcılık Pazarlama Danışmalık Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a)-Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami,...