19 / 04 / 2024

viko çevre günü ağaç

viko çevre günü ağaç

Sürdülebilir ve aydınlık bir gelecek için projeler geliştiren Viko, Çevre Günü'nde İzmir'de 700 ağaç dikti...

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesinin açılışı yapıldı!

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 10 millet bahçesinin daha açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara'da günübirlik kiralık evler huzur kaçırıyor!

Ankara'da emlakçılar tarafından günübirlik olarak kiraya verilen daireler bölgede gerginlik yaratıyor. Kiraya verilen evlerin fuhuş için kullanılması çevre halkının huzurunu kaçırıyor. 

TOKİ 2020 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik olarak gerçekleştirdiği indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor.

TOKİ 2020 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik olarak gerçekleştirdiği indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor.

TOKİ 2020 indirim kampanyası 10 gün sonra sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik olarak düzenlediği indirim kampanyası 10 gün sonra sona eriyor.

TOKİ 2020 indirim kampanyası 4 gün sonra başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi  tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyası 4 gün sonra başlıyor. 

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesi daha açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 10 millet bahçesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.

TOKİ 100 bin konut kura çekilişi 2 gün sonra başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesinde yer alan konutlar için kura çekilişi 2 gün sonra başlıyor...

Elazığ'daki dönüşümün temeli 10 gün içinde atılacak!

Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından bölgede dönüşüm çalışmaları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 10 gün içinde temel atılacağını belirtti...

TOKİ 100 bin konut 2020 başvuruları 3 gün sonra sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2020 yılı içerisinde inşa edeceği 100 bin konut başvuruları 3 gün sonra sona eriyor. 

TOKİ 100 bin konut başvuruları için son 5 gün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan 100 bin yeni konut başvuruları 5 gün sonra sona eriyor.

TOKİ 100 bin konut 2020 başvurularında son 8 gün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin yeni konut projesi için başvurular 8 gün sonra sona eriyor. Peki TOKİ 100 bin konut projesine nasıl başvuru yapılır? İşte merak edilen detaylar...

Çevre Bakanlığı, Salda Gölü için 15 gün ek süre istedi!

Salda Gölü Millet Bahçesi projesinin iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açılan davada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ihale ve proje hakkındaki belgelerin 15 gün içerisinde gönderilmesi istenmişti ve süre dolmadan Bakanlık 15 gün ek süre istedi...

viko çevre günü ağaç Haberi

viko çevre günü ağaç
Doğal kaynakların bilinçli kullanılması, küresel ısınma, susuzluk, çevre kirliliği konularına dikkat çekmek isteyen Viko, Çevre Günü için proje geliştirdi. Viko, Çevre Günü'nde İzmir Ödemiş'te 700 ağaçlık Viko Korusu...