20 / 04 / 2024

Villa Alya Butik Otel

Villa Alya Butik Otel

Yeşil ve mavinin birbiriyle uyum içerisinde güzel bir ebru oluşturduğu Marmaris Turunç Koyu'nda hizmete açılan Villa Alya Butik Otel özel bahçesi ve havuzu olan villalardan oluşuyor...

Alya Bahçe'de teslimler Ağustos 2024'te! Yüzde 50 peşinat ve 12 vadeyle villa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Alya Bahçe projesinde yüzde 50 peşinat ve 12 vade fırsatı başladı. Projede teslimler Ağustos 2024'te yapılacak. İşte Alya Bahçe ile ilgili merak edilenler... 

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

Alya Bahçe nerede? Alya Bahçe fiyat listesi 2022! 

Alya Bahçe nerede sorusunun cevabı ve Alya Bahçe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla yükselen projede 177 müstakil villa yer alıyor...

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Koronavirüse karşı yeni tatil tercihi: Kiralık villa!

Bayram sebebiyle sahillere akın eden yerli turistin tercihi bu yıl butik tatilden yana oldu. Villa, apart daire, butik otel ve yatlar yüzde 100 dolarken, açık olan büyük oteller de yüzde 60’a yaklaştı. Ege Bölgesi ise tatilin gözdesi oldu. 

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

Mesa Bodrum 1.5 milyar lira yatırımla inşa ediliyor!

Demirbükü Koyu’da yeni proje inşa eden Mesa, 1,5 milyarlık proje yapacak. Mesa Bodrum projesinde 2+1’den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir otel yer alıyor...

Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı!

Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Kuyumcular butik yaşam için Alya Penta'yı seçti!

Akkuş Gayrimenkul’un Beylikdüzü’ndeki yeni projesi Alya Penta, Yaşam Vadisi Parkı’na komşu konumu, Beylikdüzü-Bakırköy metro hattına yakınlığı, az katlı binalarda sunduğu butik yaşam keyfiyle şehir merkezinin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor.

Alya Penta projesi 17 Kasım'da satışta!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta’yı 17 Kasım’da CNR Emlak 2016 Fuarı’nda vitrine çıkarıyor. Az katlı bloklardan oluşan ve butik bir yaşam sunan proje, CNR Fuarı’na özel fiyatlarla satışa çıkacak.

Kırçiçeği'nin Çeşme'deki butik oteli İmerhan hizmete açıldı!

Kırçiçeği, turizm sektörüne de adım atarak Türkiye'de villa ve otel konforunu buluşturdu. Çeşme Ayasaranda Koyu'nda 8 villa ve 12 odalı butik otel İmerhan, düzenlenen kokteyl ile kapılarını misafirlerine açtı.

Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Epique Island projesinde yaşam 2017'de başlıyor!

Aksoy Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geçireceği Epique Island projesinde 75 villa, marina, butik otel yer alıyor. Adada yaşamın 2017 yazında başlaması planlanıyor.

Villa Alya Butik Otel Haberi

Villa Alya Butik Otel

Elçi Tur, 25 yıllık tecrübesiyle; alternatif turizme, yeni alternatifler sunuyor. Yeşil ve mavinin birbiriyle uyum içerisinde güzel bir ebru oluşturduğu Marmaris Turunç Koyu'nda hizmete açılan Villa Alya Butik Otel özel bahçesi ve havuzu olan villalardan oluşuyor. Orman içinde ve muhteşem deniz manzaralı her villanın geniş bir bahçesi ve başka bir villadan gözükmeyecek konumda olan özel havuzlan bulunuyor. Yine Marmaris Turunç koyunda olan Mavi Deniz Otel ise denize sıfır mesafede. Mavi Bayrak Ödüllü muhteşem denize sahip otelde, bayanlara özel havuzlar ve alternatif turizmin tüm hizmetlerini de bulabilirsiniz. 


Yeni Şafak...