20 / 04 / 2024

Villeroy&Boch Squaro Infinity duş teknesi

Villeroy&Boch Squaro Infinity duş teknesi

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Infinity konsepti ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna geliniyor!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy, ECB'nin önümüzdeki toplantı için seçeneklerini açık tuttuğunu belirterek “Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna yaklaşılıyor” dedi.

AMB üyesinden faiz çıkışı! 'Faiz artış döngüsü yaz aylarında sona ermeli'

AMB Üyesi ve Fransız Merkez Bankası Başkanı Villeroy, AB'de faiz artışlarının yaz aylarında sona ermesi gerektiğini ifade etti.

Bosch klima fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Klima alacaklar, Bosch marka klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Boch klima fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Villeroy&Boch'tan zemine soluk aldıran karolar!

Villeroy&Boch dış mekanlar için karo serileri geliştirdi. Porselen karo serileri, tasarımı özgürleştiriyor.

Villeroy and Boch Etiler mağazası, mimari tasarımı ile fark yaratıyor!

Villeroy & Boch’un ilham veren köklü hikayesi, temsil ettiği Avrupalı yaşam tarzı ile Etiler Mağazasında hayat buluyor. Dekorasyon trendlerini etkileyen koleksiyonların da yer aldığı mağaza Haziran 2016’dan itibaren hizmet veriyor.

Villeroy Boch’un yeni tasarımıyla çağdaş yorum!

Renklerin ve ebatların, dekor ve aksesuarlarla uyumlu kombinasyonu: Villeroy Boch’un yeni tasarım konsepti MON CŒUR serisi… MON CŒUR, Villeroy&Boch’un da etkilediği 20. yüzyılın Jugendstil tarzının günüme uyarlanmış hali olarak öne çıkıyor.

Ayagrup Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayagrup Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Amer Bochı tarafından kuruldu.

Villeroy&Boch'tan kişiselleştirilebilen duş teknesi!

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Infinity konsepti ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

Villeroy&Boch’un Metallic Illusion serisi ferah alanlar için ideal!

Paslı görünüm, modern iç mimaride ve heykellerde sıkça kullanılıyor. Bu malzeme, tipik rengi ve yapısıyla eşsiz bir cazibeye sahip. Villeroy&Boch’un yeni porselen karo serisi Metallic Illusion, bu tasarım fikrinden ilham alınarak tasarlandı.

Villeroy ve Boch'tan yenilikçi duş tekneleri!

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi duş tekneleri ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

Villeroy and Boch Xentric karo serisi ile yalın beton görünümü!

Yaşam alanlarında yalın bir tarzın benimsendiği trend devam ederken; minimal bir dekorasyon ile eski endüstriyel binalarda, geniş ve açık odalarda yaşama ve çalışma atmosferi yaratılması hala cazibesini koruyor.

Squaro Edge 12 küvetleri daha zarif hale getiriyor!

Banyolarda lüks kavramının yeni adı: Villeroy&Boch’un yeni serisi Squaro Prestige… Ger-çek ahşap kaplamalar serbest duran Squaro Edge 12 küvetleri daha zarif hale getiriyor.

Villeroy&Boch Squaro Infinity duş teknesi Haberi

Villeroy&Boch Squaro Infinity duş teknesi


Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Infinity konsepti ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor. Yeni duş tekneleri istenilen boyutta kesilerek banyo alanının şekline uygun olarak çok fazla seçenek sunarak mükemmel banyolar yaratılmasına destek oluyor ve kişiye özel çözümleriyle dikkat çekiyor. 


Sınırsız çeşitlilik, maksimum adaptasyon:

Squaro Infinity duş tekneleri 1800X1000mm’den 800X700mm’ye kadar 49 farklı model içeriyor; değişik şekilllerdeki banyolar, kolonlar ve çok köşeli alanlar için kişiye özel tasarımlara olanak sağlıyor. 


Minimalist tasarım:

Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ultra düz çerçevesiz görünümü ve kolay temizlenme özelliği ile minimalist bir tasarımla geliştirildi. 


Muhteşem renk seçimleri ve maksimum güvenlik:

Bütünsel bir görünüm için ve Villeroy&Boch’un yer karosu serileri ile uyum sağlaması açısından 5...