28 / 03 / 2024

Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri

Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri

Daire teslimlerinin 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanan projede 1.155 adet konut bulunuyor. Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 449 9 485 olarak belirlendi.

Viraİstanbul projesinin lansmanı 15 Ekim'de!

Gül Proje'nin Beylikdüzü Viraİstanbul projesinin lansmanı 15 Ekim 2015 Perşembe günü yapılıyor. Viraİstanbul projesinde 1155 adet daire ve 38 adet cadde mağazası yer alıyor...

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Vira İstanbul güncel fiyat listesi 2020!

Gül Proje- Beylikdüzü Belediyesi ortaklığıyla inşa edilen Vira İstanbul'da 1+1 daireler 575 bin TL'den başlıyor...

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Demir tarafından kuruldu. 

Vira İstanbul'da teslimler başlıyor!

Gül Proje- Beylikdüzü Belediyesi ortaklığıyla inşa edilen Vira İstanbul'da yaşam Ağustos ayında başlıyor. Projede peşin alımlarda 230 bin liradan başlayan fiyatlar sunuluyor..

Gül Proje açık artırmayla gayrimenkul satacak mı?

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle satışa çıkmıştı. Gül proje ise gayrimenkulleri için böyle bir açık artırma yapmayı düşünmüyor. 

Vira İstanbul satılık konut fiyatları!

Vira İstanbul satılık konut fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul Evleri 17 blok olarak hayata geçirildi...

Beylikdüzü Vira İstanbul güncel ev fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul güncel ev fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Gül İnşaat imzasıyla yükselen proje İstanbul Beylikdüzü'de inşa ediliyor...

Avenue İstanbul Gül İnşaat fiyat listesi!

İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Avenue İstanbul projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Avenue İstanbul Gül İnşaat fiyat listesi 443 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların tamamının 2018 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Gül Proje Basın Express güncel fiyatlar!

Gül Proje Basın Express güncel fiyatları 331 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Vira İstanbul Gül Proje fiyatları!

Vira İstanbul Gül Proje fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. 17 blok olarak hayata geçirilen proje İstanbul Beylikdüzü'de inşa ediliyor...

Gül Proje Express'te aylık 3 bin TL taksitle!

Gül Proje imzası taşıyan Gül Proje Express projesinde daire teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması hedefleniyor. Projede aylık 3 bin TL taksit ödeyerek ev sahibi olunabiliyor...

Avangart İstanbul Gül Proje fiyatları!

Seyrantepe Avangart İstanbul projesi 735 daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor. Avangart İstanbul Gül Proje fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri Haberi

Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek.


Lokasyon bilgisi kapsamında Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın yerde yükselen proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.


Sosyal alanları arasında spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi olanaklar yer alan projede toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazadan meydana geliyor.


Daire teslimlerinin 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanan projede toplam 74 bin 500 metrekare alanında peyzaj ve rekreasyon alanları yapılacak.


Lansmana özel olarak metrekare birim bazında 3 bin 100 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede 30 ay sıfır faiz ya da banka kredili ödemeler yapılıyor.


Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri!

Telefon:...