19 / 04 / 2024

Vira İstanbul'da teslimler başlıyor!

Vira İstanbul'da teslimler başlıyor!

Gül Proje- Beylikdüzü Belediyesi ortaklığıyla inşa edilen Vira İstanbul'da yaşam Ağustos ayında başlıyor. Projede peşin alımlarda 230 bin liradan başlayan fiyatlar sunuluyor..



İstanbul’un en büyük şehir parkı Yaşam Vadisi, göz alabildiğine uzanan zengin bitki örtüsü ile tam bir milyon metrekarelik alandan oluşuyor. Gül Proje- Beylikdüzü Belediyesi ortaklığıyla inşa edilen Vira İstanbul, Yaşam Vadisi’nin hemen yanı başında konumlanıyor ve beklentileri yükseltiyor. Japon ve Aromatik Bitkiler Bahçesi, Şelale, Gölet, Göl Restoranları, sanat Atölyeleri ve Tiyatro Alanları ile renkli bir yaşam sunuluyor.

Bu renkli yaşam Ağustos ayında başlıyor. Toplam 17 bloktan oluşan Vira istanbul’da tapu teslimi şimdiden başladı. Şehrin hızlı ritmini takip etmek isteyenler için E-5’e çıkmak 2 dakika sürerken deniz havası almak için Kavaklı sahile yürümek ise sadece 3 dakika…

Teslimden önce son fırsat; peşin alımlarda 230 bin liradan başlayan fiyatlar…

Hemen tapu teslim fırsatı peşin alım indirimiyle birleşiyor ve fiyatlar 230 bin liradan başlıyor. Sadece birkaç ay sonra yaşamın başlayacağı Vira İstanbul’da daire sahibi olmak daha da kolaylaşıyor.

Toplam 31 ticari alan ve 1189 konuttan meydana gelen  Vira İstanbul’da yaşam alanlarınızı seçmek için pek çok farklı alternatif bulunuyor. 4-15 kat arasında değişen bloklarda 1+1’den 4+1’e kadar daire alternatifleri sunuluyor.

Vira İstanbul eğitim fırsatlarıyla da ailelere pek çok imkan yer alıyor. Türkiye geneli başarı ortalamasında ilk üçe giren Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Yaşam Vadisi kapsamında kreşten üniversiteye kadar pek çok çeşitli eğitim kurumlarını bir araya getiren Eğitim Kompleksi sayesinde çocuk ve gençlerin okula ulaşması sadece 5 dakikalarını alıyor.

Vira İstanbul’da hem yeni bir yaşam hem de harika bir yatırım fırsatı sizleri bekliyor.

 

444 9 485

http://www.viraistanbul.com.tr/


Geri Dön