20 / 04 / 2024

vişnelik konutları

vişnelik konutları

Ankara Vişnelik Evleri 'nde fiyatlar 250 bin liradan başlıyor, tek blok halinde inşa edilen projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Hollanda hükümetinden özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama: En çok yüzde 1 olacak! 

Hollanda hükümetinin kiracılara yönelik yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdiği açıklandı. Buna göre özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama getirildi. İşte uygulama ile ilgili tüm detaylar...

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi genel kurulda yasalaştı! Yasada 100 gün detayı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Bir kerede 100 günden fazla süreli gerçekleşen kiralamalar kapsam dışında tutuldu.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51,6 milyar TL'lik gelir vergilendirilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51 milyar 638 milyon 400 bin liralık bir kazancın kayıt altına alınması ve vergilendirilmesi bekleniyor.

Günübirlik kiralık evlere yönelik düzenlemeyi emlak sektörü değerlendirdi: Kiralık konut arzını arttırabilir!

Emlak sektörü temsilcileri Meclise sunulacak kanun teklifiyle konutların turizm amaçlı tek seferde en çok 100 gün kiralanabilmesine yönelik düzenlemeyi değerlendirdi. Temsilciler yeni düzenlemeyi olumlu karşıladı. 

Floransa'da konutların kısa zamanlı konaklama için kiralanması uygulaması durduruluyor!

İtalya'nın tarihi ve turistik kentleri arasında yer alan Floransa'da şehir merkezindeki konutların genel olarak turistlere yönelik olan kısa zamanlı konaklama için ev kiralama uygulaması çerçevesinde değerlendirilmesi, bundan sonrası için durduruluyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet konutlarına yönelik açıklama!

Sosyal medya üzerinden 2021 yılına yönelik değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde inşa edilen afet konutlarına ilişkin açıklama yaptı. 

Berlin'deki konutlar kamulaştırma referandumu sonrası ne olacak?

Berlin'de artan kira fiyatlarına yönelik konutların kamulaştırılması için referandum gerçekleşti. Referandumdan çıkan oya göre yüzde 56'lık kesim konutların kamulaştırılmasını talep ediyor. 

Giresun sel konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Giresun'da inşa edilen sel konutlarına yönelik açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel konutlarının yıl sonu itibarıyla teslim edileceğini dile getirdi. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

TOKİ'den her keseye uygun konut fırsatı!

TOKİ belirli tarihler arasında uygun fiyatlı daireleri satışa sunuyor. Herkesin kesesine uygun alt ve orta gelir grubuna yönelik konutlar açık satış yöntemi ile satılıyor. İşte il il satışa sunulan daireler...

TOKİ'nin üst gelir grubu konutları meclis gündeminde!

2003-2018 yılları arasında TOKİ tarafından üst gelir grubuna yönelik yapılan konutlar ve bu sürede TOKİ'ye tahsis edilen hazine arazileri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

vişnelik konutları Haberi

vişnelik konutları


Ankara Vişnelik Evleri 'nde satış süreci devam ediyor. Çankaya 'da inşa edilen proje  4 bin 874 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.


14 katlı tek blok halinde yaşama geçirilen projede 63 konut bulunuyor. Vişnelik Residence 'taki konut tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.


Ankara Vişnelik Residences fiyatları:

1+1 daireler 250 bin liradan,

2+1 dubleks daireler 600 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor. Vişnelik Evleri 'nde;  fitness salonu ve toplantı salonu mevcut.


Asaş Yapı ve Akbayrak Yapı ortak girişimiyle inşa edilen Vişnelik Rezidans 'ta vale, resepsiyon, kuru temizleme, havaalanı transfer ve temizlik hizmetleri bulunuyor.


Telefon: 0 312 220 13 19

Web adresi: http://www.visnelik.com.tr

Ceren...