29 / 03 / 2024

Vista Garden kampanya

Vista Garden kampanya

Vista Garden projesinde, 9 Nisan Cuma gününe kadar sürecek bahar kampanyasından daire almak isteyenlere nakit ödemelerdeki yüzde 10 indirim avantajına ek yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor.

Go Garden Villaları'nda yüzde 5 indirim fırsatı!

Arsago’dan yepyeni bir kampanya başladı. Pazar günü Arsago ofisinde gerçekleşecek olan brunch etkinliğine özel Go Garden Villaları projesinde liste fiyatlarında yüzde 5 indirim fırsatı. 

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 

Mia Garden Menderes kampanya 2018!

Mia Garden Menderes kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Toplamda 130 daireden meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Royal Garden Kartal’da kampanya hareketliliği başladı!

Royal Garden Kartal’da kampanya hareketliliği başladı. Büyük ilgi gören ve satışların yüzde 70’inin tamamlandığı proje, peşin alımlara özel yüzde 15+yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya 15 Eylül tarihine kadar sürecek.

Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı!

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı. 5 Eylül'e kadar devam edecek olan yüzde 15+yüzde 5’lik bu kampanya yüksek yatırım değeriyle oldukça avantajlı bir imkan yaratıyor.

Royal Garden'da 60 aya kadar vade farkı yok!

Kentsel dönüşüm projesi olarak 4 Aralık’ta Royal Group tarafından satışa sunulan Royal Garden Kartal Residence’da kampanya kapsamında peşinde yüzde 20 indirim, vadeli alımlarda ise fark alınmadan 60 aya kadar vade seçeneği sunuldu.

Royal Garden'da peşin ödemelerde 100 bin lira indirim!

Royal Garden Kartal Residence’da yeni yıl kampanyası başladı. Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere peşinde yüzde 20 indirim, vadeli alımlarda ise fark alınmadan 60 aya kadar vade seçeneği sunuldu.

Royal Garden'da yüzde 30 indirim!

Royal Garden projesinde yüzde 30 ön satış indirimi yapılıyor. Royal Garden Kartal kampanya kapsamında ayrıcı 30 ay yüzde o faizle imkanı da sunuluyor.

Royal Garden Kartal Residence'ta kampanya uzatıldı!

Royal Group gördüğü yoğun ilgi nedeniyle Royal Garden Kartal Residence projesinin ön satış kampanyasını 30 Ekim’e kadar uzatma kararı aldı.

Royal Garden Kartal kampanya!

13 bin 350 metrekare alan üzerinde inşa edilen Royal Garden projesinden ev alanlara şirket bünyesinde 30 aya sıfır faiz kampanyası uygulanıyor. İşte, Royal Garden Kartal kampanya detayları...

Royal Garden Kartal Residence'da kampanya uzadı!

Royal Group'un Kartal'da hayata geçirdiği yeni projesi Royal Garden Kartal Residence'da 30 ay yüzde 0 faiz kampanyası bir ay uzatıldı. Daireler yüzde 30 indirimli satılıyor...

Royal Garden Kartal'da ön satış kampanyası uzatıldı!

Royal Group’un Kartal’da hayata geçirdiği yeni projesi Royal Garden Kartal Residence konut alıcısından tam not aldı. 1 Eylül’de ön satışa çıkan proje büyük ilgi görünce Royal Grup, 30 Eylül olan kampanya bitimini 30 Ekim’e kadar uzattı.

Vista Garden kampanya Haberi

Vista Garden kampanya

Gül İnşaat'm İstanbul Beylikdüzü'nün merkezinde hayata geçirdiği Vista Garden projesinde, 9 Nisan Cuma gününe kadar sürecek bahar kampanyasından daire almak isteyenlere nakit ödemelerdeki yüzde 10 indirim avantajına ek yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. Daire fiyatının yarısını peşin verenler ise kalan tutarı banka kredisine gerek kalmadan Gül İnşaat bünyesinde 12 aya varan vade seçenekleriyle taksitlendirebiliyor. 7 blokta toplam 78 daireden oluşan Vista Garden'm yaklaşık yüzde 65'ini yeşil alan...