20 / 04 / 2024

vitra etkinlikleri

vitra etkinlikleri

TSMD - VitrA işbirliği ile hayata geçirmiş olduğumuz Vitra Çağdaş Mimarlık Dizisi projesinin 3.sü "Hayallerden Gerçekler - Eğitim Üzerine Projeksiyonlar" konulu sergisi Ekim'de Ankara izleyicisiyle buluşuyor.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

VitrA, PRO Color Aqua ile kaymaz zemin çözümleri sunuyor!

VitrA, özellikle SPA ve havuzlarda, kaymayan zeminler yaratmak isteyenlere, PRO Color Aqua ve Poolwood adını verdiği karo serilerini öneriyor.

VitrA, yazın ince çizgilerini klozet kapaklarına taşıdı!

VitrA, yazın ince çizgilerini klozet kapaklarına taşıdı. İnce ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken “slim” kapaklar, metal menteşeleriyle modern bir tarz sunuyor. Sento-Bella ve Metropole Slim Klozet Kapakları, yavaş kapanma özelliğine sahip.

VitrA'nın akıllı klozeti V-Care 4 ödül aldı!

VitrA, inovatif teknoloji kullanımı ve üretim kaliteleriyle öne çıkan kurum ve ürünlerinin yarıştığı Plus X ödülleri kapsamında, V-care adlı yenilikçi klozetiyle 7 kategorinin 4’ünde büyük ödüle layık görüldü.

Sinop Boyabat YBO, VitrA ve Artema ile yenilendi!

Eczacıbaşı Hijyen Projesi kapsamında, Sinop Boyabat YBO yenilendi. Çalışma ile okulda derslik ve pansiyon bölümlerindeki temizlik alanları ile yemekhaneyi kapsayan toplam bin 215 metrekarelik alan, VitrA ve Artema’nın ürünleriyle donatıldı.

VitrA, mermerin asaletini mekanlara taşıyor!

Kullanıcıların kişiliğini, zevkini ve tarzını yansıtan yaşam alanları tasarlayan VitrA, trendlere öncülük edenlere yönelik, karo ve mermerin asaletini birleştiren sıra dışı ürünleriyle dikkat çekiyor.

VitrA ürünlerini BATH TIME GOOD TIME'da görücüye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markası VitrA, banyolar için tasarladığı gelecek senaryolarını, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında tasarımın başkenti Milano’da gerçekleştireceği BATH TIME GOOD TIME adlı sergide izleyiciyle buluşturdu.

VitrA yaşam alanlarıyla yaza hazırlanıyor!

Çizilmeye ve aşınmaya dayanıklı VitrA seramikler, teras, bahçe, otel, alışveriş merkezi gibi ev dışı mekânlarda ve yoğun trafikli alanlarda güvenle kullanılıyor. Doğrudan gün ışığına maruz kalan seramikler solmuyor ve renk değiştirmiyor.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki teması konut!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Cem Sorguç'un üstlendiği VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'ni üstlendi. Tümer, VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki temasının konut olduğunu belirtti.

VitrA ile Hayallerini Tasarla Yarışması başladı!

Yaşamı güzel kılan her yeniliğin önce bir hayalle başladığına inanan ve müşterilerini hayal kurmaya davet eden VitrA’nın VitrA ile Hayallerini Tasarla temalı reklam filmi gösterimi ve yarışması, eş zamanlı olarak başladı.

Vitra tüketiciler için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdi!

Vitra, zor beğenen tüketiciler için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdi. Mağazaya gelen müşteri, tasarlamak istediği mutfak ya da banyoyu önceden görüp karar verebiliyor.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

vitra etkinlikleri Haberi

vitra etkinlikleri

TSMD - VitrA işbirliği ile hayata geçirmiş olduğumuz Vitra Çağdaş Mimarlık Dizisi projesinin 3.sü "Hayallerden Gerçekler - Eğitim Üzerine Projeksiyonlar" konulu sergisi Ekim'de Ankara izleyicisiyle buluşuyor.


15 Ekim - 30 Kasım 2014 tarihleri arasında TSMD Mimarlık Merkezi'nde yer alacak olan sergi açılışı 15 Ekim'de "Eğitimde Alternatif Mimarlık Arayışları" Paneli ile...