18 / 04 / 2024

vitra Iconic Awards

vitra Iconic Awards

VitrA, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen, disiplinlerarası mimarlık yarışması Iconic Awards'tan 3 ödül birden aldı. Ürünler, Iconic Awards 2014’te ürün kategorisinde ödüle layık görüldü.

Fotoselli Lavabo Bataryası, 2016 Wınner ödülü aldı!

German Design Council (Almanya Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen ICONIC AWARDS 2016 ürün kategorisinde E.C.A. Fotoselli Lavabo Bataryası ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

E.C.A Fotoselli lavabo bataryasına 'Winner' ödülü!

German Design Council (Almanya Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen ICONIC AWARDS 2016 ürün kategorisinde E.C.A Fotoselli Lavabo Bataryası ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Iconic Awards’tan VitrA’ya 3 ödül!

VitrA, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen, disiplinlerarası mimarlık yarışması Iconic Awards'tan 3 ödül birden aldı. Ürünler, Iconic Awards 2014’te ürün kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA'dan ahşap sevenlere Samba ve Pera!

VitrA, ahşap yüzeylerin zenginliğini evin tüm mekânlarına taşıyor. Ahşabın doğallığını ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA’nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera’ yı tercih ediyor...

Gayrimenkul yarışması Sign Of The City Awards 6 Kasım'da yapılacak!

6 Kasım gecesi düzenlenecek Sign Of The City Awards, törenle sahiplerini bulacak ödüller için yarışma jürisi belirlendi Yarışmaya son başvuru tarihi 15 Eylül. Projeye başvurular 100'ü aştı.

Sahibinden.com’a The Stevie Awards’tan Yılın En İyi Yeni Ürünü ödülü!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, dünyanın saygın ödül organizasyonlarından biri olarak gösterilen “The Stevie Awards” tarafından, “Haritada Emlak Arama” uygulamasıyla gümüş ödüle layık görüldü.

Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül!

Kale, dünyanın en saygın iş ödüllerinden ‘Stevie Awards’ta, her kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği ‘Kale 360’ programı ile ödüle layık görüldü. Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül geldi.

Gayrimenkul yarışması Sign Of The City Awards 6 Kasım'da!

Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği “Sign Of The City Awards” yarışması için geri sayım sürüyor. 6 Kasım gecesi düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak ödüller için yarışma jürisi belirlendi.

Gülnar Evleri Luxury Lifestyle Awards'a aday gösterildi!

Birçok farklı alanda dünyada lüks endüstrisindeki önemli markaların katıldığı, 15 ayrı kategoride düzenlenen Luxury Lifestyle Awards 2014 e, 'dünyada lüks konut' alanında Türkiye'den Zekeriyaköy Gülnar Evleri aday gösterildi.

Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards'tan ödülle döndü!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, bu sene 21.si düzenlenen World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü.

Trump Cadde'ye perakende mimarisi kategorisinde ödül verildi!

Trump Cadde, Alman Tasarım Konseyi tarafından organize edilen German Iconic Awards'ta perakende mimarisi kategorisinde ödül aldı. Trump Cadde, Mecidiyeköy'deki Trump Alışveriş Merkezi'nin terasında hayata geçiriliyor.

vitra Iconic Awards Haberi

vitra Iconic Awards

VitrA’nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera; klozet temizliğinde yeni bir dönem başlatan inovatif ürünü Metropole Rim-ex kanalsız klozet, Iconic Awards 2014’te ürün kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA tasarım ekibinden Selma ve Erden Gülkan’ın imzasını taşıyan Samba ve Pera ile Alman endüstriyel tasarım stüdyosu NOA tarafından dizayn edilen Metropole Rim-ex kanalsız klozet; yenilikçi, vizyoner, sürdürülebilir tasarım kriterleriyle değerlendirildi.

VitrA’nın ürünleri bugüne kadar; EDIDA, Good Design, iF, PlusX, Red Dot, Wallpaper, Interior Innovation ve Design Plus gibi dünyaca ünlü tasarım ödüllerini almaya hak...