18 / 04 / 2024

Vitra karo modelleri

Vitra karo modelleri

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

İntema İnşaat yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporu!

İntema İnşaat'ın Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Vitra Karo Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den yaptığı mal alımlarının 2019 yılı hesap dönemi içerisindeki tutarı yüzde 10'u aştı.

VitrA Matrix serisi ile mekanlara derinlik kazandırıyor!

VitrA PRO Technic karo koleksiyonunda yer alan Matrix serisi, mekanlara derinlik kazandırıyor. Dokunma hissi uyandıran 5 yüzey seçeneği ve 6 renk alternatif sunan yenilikçi Matrix serisi, hayal edilen kombinasyonları, özgürce tasarlama olanağı sağlıyor.

VitrA Tech-Slate serisine Alman Tasarım Konseyi'nden ödül!

VitrA PRO karo koleksiyonundaki Tech-Slate serisi, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüle layık görüldü.

VitrA Provence romantik mekanlar yaratıyor!

VitrA’nın, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO Nature karo koleksiyonunda yer alan Provence serisi, romantik mekanlar yaratıyor.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nda üst düzey atamalar!

Oğuzhan Gürsoy Grubun Başkan Yardımcılığına getirilirken, Hasan Pehlivan VitrA Karo Genel Müdürü oldu.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

VitrA, PRO Color Aqua ile kaymaz zemin çözümleri sunuyor!

VitrA, özellikle SPA ve havuzlarda, kaymayan zeminler yaratmak isteyenlere, PRO Color Aqua ve Poolwood adını verdiği karo serilerini öneriyor.

VitrA, mermerin asaletini mekanlara taşıyor!

Kullanıcıların kişiliğini, zevkini ve tarzını yansıtan yaşam alanları tasarlayan VitrA, trendlere öncülük edenlere yönelik, karo ve mermerin asaletini birleştiren sıra dışı ürünleriyle dikkat çekiyor.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

VitrA ile İNTES iş birliği yaptı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Ozan: "Bugün imzaladığımız protokolle başlayacak iş birliği, VitrA Karo'nun her süreçte kaliteyi ön planda tutan yönetim anlayışı doğrultusunda atılan değerli bir adımı temsil ediyor" dedi.

VitrA'dan karo ustalarına sertifikalı eğitim!

VitrA, seramik uzmanı yetkili servisinde çalışan 70'e yakın karo ustasına eğitim aldırıp, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) sınavlarından geçerek sertifika sahibi olmalarını sağlayacak.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

VitrA yeni ürünleriyle Cersaie Seramik Fuarı'nda!

VitrA, yeni karo serilerini, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersaie’de tanıtmaya hazırlanıyor. İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergileyecek.

Vitra karo modelleri Haberi

Vitra karo modelleri

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. 


VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

VitrA’nın karoları; banyo, antre, salon, teras, mutfak ve balkon gibi iç mekânların yanı sıra, havuz, bahçe ve cephe gibi dış mekânlarda da kullanılıyor. Çeşidi 4.000’i bulan seramik, porselen ve cam ürünlerin boyutları 1x1 cm ile 75x150 cm arasında değişiyor.

Türkiye’de sanayinin kalitesini artırmak amacıyla başlatılan TSE Çift Yıldız uygulaması, daha önce TSE belgesi almış olan ve standartların üstünde özellikler taşıyan ürünlere...