26 / 04 / 2024

vitra samba

vitra samba

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

Ahşap sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Seri, VitrA tasarım ekibinden Selma ve Erden Gülkan'ın imzasını taşıyor.

A101'e bu kez de Samba Deluxe Kamaralı Fiber Tekne geliyor! Fiyatını duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

Son dönemde sattığı bazı ürünlerle dikkat çekmeyi başarın A101 çıtayı bir seviye daha yukarı çıkardı. Bu kez ünlü market mağazalarında Samba Deluxe Kamaralı Fiber Tekne satışı yapacak. Peki A101'de lüks fiber kamaralı tekne kaç liradan satılacak? İşte detaylar...

Samba Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Samba Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Verda Gülçellik, Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi!

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi. Bursalılar soruyor: “Bina rantının yarattığı delirmişlik halini ortadan kaldırmak için ne yapmalıyız?”...

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA’ya Good Design'dan 5 ödül!

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu.

VitrA Matrix serisi ile mekanlara derinlik kazandırıyor!

VitrA PRO Technic karo koleksiyonunda yer alan Matrix serisi, mekanlara derinlik kazandırıyor. Dokunma hissi uyandıran 5 yüzey seçeneği ve 6 renk alternatif sunan yenilikçi Matrix serisi, hayal edilen kombinasyonları, özgürce tasarlama olanağı sağlıyor.

VitrA Tech-Slate serisine Alman Tasarım Konseyi'nden ödül!

VitrA PRO karo koleksiyonundaki Tech-Slate serisi, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüle layık görüldü.

VitrA Provence romantik mekanlar yaratıyor!

VitrA’nın, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO Nature karo koleksiyonunda yer alan Provence serisi, romantik mekanlar yaratıyor.

Vitra ile Kentin Hayalleri paneli düzenlendi!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

Vitra ile Ankara’nın modern mimarlık mirası tartışıldı!

VitrA’nın; kentlerin ihtiyaç, beklenti ve hayallerine odaklanan tartışma dizisi VitrA ile Kentin Hayalleri, 28 Eylül’de Ankara’daki TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 3. etkinlikle devam etti.

vitra samba Haberi

vitra samba

VitrA tasarım ekibinden Selma ve Erden Gülkan'ın imzasını taşıyan ödüllü seriler, evin bütünü ve dış mekanlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.


Rio Esintisi

VitrA'nın Rio'dan alınan ilhamla tasarlanan bej, açık meşe ve venge renkteki ahşap görünümlü porselen karo serisi Samba, doğanın güzelliğini şehir ortamına taşıyor. Çok yönlülük ve sonsuz sayıda renk şemasıyla uyumlu bir şekilde kombinlenen 20 x 120 cm boyutundaki ürünler, birlikte veya ayrı olarak da kullanılabiliyor. Aynı zamanda Interior Innovation Award 2014 ve Iconic Awards 2014 sahibi olan seri, kırmızı, sarı, turkuvaz ana motif renkleri ve doğal görünümüyle dikkat çekiyor.


Pera'dan Evlere

VitrA'nın İstanbul'dan ilham alan Pera serisi, siyah ve beyazın zıtlığını sofistike bir uyumla sunarak, adını aldığı semt gibi, geçmişi günümüzle harmanlıyor. Rölyef deseninin de aralarında yer...