25 / 04 / 2024

Vodafone Arena ilk maç

Vodafone Arena ilk maç

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş'ın ligde kalan 3 iç saha maçının oynanacağı stat olarak Vodafone Arena'yı fikstüre dahil etti.

TFF yetkililerinden Vodafone Arena'da inceleme!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, 11 Nisan'da oynanacak Beşiktaş-Bursaspor maçıyla kapılarını Türk futboluna açacak olan Vodafone Arena'da incelemelerde bulundu.

Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı!

10 Nisan'da protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı. Beşiktaş Belediyesi, Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı'dan başlayarak, Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

En büyük Kartal Yuvası mağazası Vodafone Arena'da hizmete açıldı!

Beşiktaş camiası, Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla ilk maçın heyecanını yaşarken, en büyük Kartal Yuvası mağazası da statta hizmete girdi.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena'da ilk maç 11 Nisan'da!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş'ın ligde kalan 3 iç saha maçının oynanacağı stat olarak Vodafone Arena'yı fikstüre dahil etti.

Rihanna, Vodafone Arena'nın açılışına mı katılacak?

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için ünlü şarkıcı Rihanna'yı getirmek için çalışmalara başladı. 10 Nisan'da devlet protokolü ile açılacak yeni stadyumun ilk müsabakası ise 11 Nisan'da oynanacak olan Bursaspor maçı olacak.

Vodafone Arena 5 Nisan'da açılıyor!

Siyah-Beyazlı camianın merakla beklediği Vodafone Arena'nın açılış tarihini FANATİK açıklıyor. Arena, efsane başkan Süleyman Seba'nın doğum günü olan 5 Nisan'da kapılarını açacak, ilk maç ise 9 Nisan'da Bursaspor'la oynanacak.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena'yı inceleyecek!

Siyah beyazlı camia, açılışı için gün sayılan Vodafone Arena’da ilk kez buluşuyor. Yılın ilk divan kurulu toplantısı bugün yeni statta yapılacak. Böylece kurul üyeleri stadın son halini yerinde gezip göreme olanağı bulacak.

Vodafone Arena inşaatından düşen işçi öldü!

YAPIMI devam eden Vodafone Arena`da alınan ilk bilgiye göre bir işçi, ayağı kayması sonucu iskeleden düştü. Kaza yerine çağrılan sağlık ekipleri işçinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Vodafone Arena Mart'ta mı açılacak?

Siyah-beyazlı yöneticiler, “Stadı maç oynanabilecek duruma getirelim ve açalım. Sonra eksikleri göre göre giderelim” görüşünde birleşti. Yönetimin amacı martın ilk haftası oynanacak Eskişehir maçına Vodafone Arena’da çıkmak.

Vodafone Arena'nın inşaatı ne durumda?

Beşiktaş'ın inşaatı devam eden yeni stadyumu Vodafone Arena'da, yerine kaldırılan çatının ilk halkasından sonra ikinci halkanın montajı da büyük ölçüde tamamlandı. Çelik çatının tamamlanmasın ardından çatı örtüsü kaplama işlemine geçilecek.

Beşiktaş Vodafone Arena'dan son fotoğraflar!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu olma özelliğini taşıyan Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti kaldırılıyor.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena ilk maç Haberi

Vodafone Arena ilk maç

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş'ın ligde kalan 3 iç saha maçının oynanacağı stat olarak Vodafone Arena'yı fikstüre dahil etti.


Beşiktaş'ın Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor ile yapacağı maçın yeri, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan, Vodafone Arena'ya çevrilirken, siyah-beyazlı ekibin 31. haftada Kayserispor ve 33. haftada Osmanlıspor'u konuk edeceği stat da yine Vodafone Arena olarak gösterildi.


Siyah-beyazlılar, 11 Nisan Pazartesi günü oynayacağı Bursapor maçıyla yeni stadında ilk kez taraftarının önüne çıkacak.


AA



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bursaspor maçıyla Vodafone Arena'yı açacak olan Beşiktaş için TFF'den açıklama geldi. Türkiye Futbol Federasyonu, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması planlanan Beşiktaş-Bursaspor Spor Toto Süper Lig 28. hafta mücadelesi dahil, siyah-beyazlıların tüm iç saha maçlarının Vodafone Arena’da oynanacağını...