28 / 03 / 2024

Vodafone Arena kaç paraya yapıldı

Vodafone Arena kaç paraya yapıldı

Fikret Orman önlerinde 11 karşılaşma olduğunu söyledi. Beşiktaş Başkanı, "Şampiyonluğu Arena'da kutlayacağız. Bu nedenle hepimizde çok büyük bir heyecan var" ifadesini kullandı

Vodafone Arena'da çatı işlemleri başlayacak!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan müjde geldi. Orman yapımı devam eden Vodafone Arena'nın açılışında Barcelona ile karşılaşmak istediklerini söyledi.

Vodafone Arena'da son durum ne?

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti yerden yükselmeye başladı.

Vodafone Arena'ya Kristal Elma Festivali'nden 11 ödül!

Vodafone Türkiye, Vodafone Arena için hazırladığı kampanyalarıyla ikisi Kristal Elma olmak üzere 11 ödül aldı.

Vodafone Arena'nın çatısı 1 ayda yükselecek!

Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadı Vodafone Arena’da, çatı kaldırma işleminin yüzde yüz güvenlik ön planda tutulacağı için sürecin uzayabileceği ve işlemin tam olarak bitmesinin 1 ayı bulabileceği ifade ediliyor.

Vodafone Arena'nın çatısı yerleştiriliyor!

Vodafone Arena'da kurulumu tamamlanan çatı yükseltilmeye başlandı. Stat inşaatının en kritik aşamalarından biri olan çatının yerine yerleştirilmesinin ardından koltuk montajları ve çimlendirme başlayacak.

Vodafone Arena'da kritik haftaya girildi!

Vodafone Arena'nın yapımının durdurulmasına neden olan çatı inşaatında son aşamaya gelindi. Çatı iskeleti, önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak, ardından 1 hafta içinde yerine oturtulacak.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı kaldırma işlemi yapılıyor!

Beşiktaş’ın Dolmabahçe’de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena’nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılma işlemi başladı.

Vodafone Arena'da çatı çelik iskeleti yerine kaldırılıyor!

Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırma işlemi başladı. Çatı iskeleti altındaki iskeleler sökülürken çatı önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın çatısından çekilen bir kare üst kat tribünlerinin dikliğini gözler önüne serdi.

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena kaç paraya yapıldı Haberi

Vodafone Arena kaç paraya yapıldı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman taraftarı umutlandıracak açıklamalar yaptı. Şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak konuşan Orman, "İlk yarıda Fenerbahçe maçını biz kazandık. İkinci yarıda ise onlar sahadan üç puanla ayrıldı. Daha önümüzdeki 11 karşılaşma var. Bu köprünün altından çok sular akar. Beşiktaş şampiyonluğa ulaşsın da stada nasıl dönerse dönsün. Bizim birinci hedefimiz şampiyon olmak. Biz Vodafone Arena'yı seyirciyle bütünleşsin diye yaptık. Şu anda bitme arifesinde. Benim şahsi fikrim, takım bir an önce buraya dönmeli ve şampiyonluğu burada yaşamalıyız" dedi. Vodafone Arena'nın inşaatına değinen Fikret Orman, "Bu stat çok pahalı bir stat. Yerinin maliyeti hariç, harcamalar olarak da pahalı. Akıllı stat olması da ekstra bir maliyet getirdi" ifadesini kullandı.


ARENA BİZE 50-60 YIL HİZMET EDECEK

Sadece çim sistemine normal bir stat çiminin 5-6 katı...