27 / 04 / 2024

Vodafone Park maliyeti

Vodafone Park maliyeti

Beşiktaş,  Vodafone Park'ın maliyetinin tutarının 407 milyon 47 bin 190 TL olduğu açıkladı.

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Topkapı Deprem Parkı için 616 bin 100 TL'lik proje ihalesi!

İBB şirketi BİMTAŞ, 7 Mayıs 2020’de Topkapı Deprem Parkı projesinin hazırlanması hizmet alımı ihalesi gerçekleştirdi. 616 bin 100 TL maliyeti olan ihaleyi Aytaç Mimarlık Mühendislik şirketi aldı. Topkapı Deprem Parkı 215 metrekare alanda kurulacak...

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Beşiktaş Vodafone Park 407 milyona inşa edildi!

Beşiktaş,  Vodafone Park'ın maliyetinin tutarının 407 milyon 47 bin 190 TL olduğu açıkladı.

Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi ödülünü kazandı!

Vodafone Park, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonunda Yılın Projesi seçildi.

Beşiktaş'tan şehit Tunç Uncu'nun ailesine ev!

Beşiktaş Kulübü, İstanbul'da geçen yıl Vodafone Park yakınında gerçekleşetirilen terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye etti.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Vodafone Arena koltuk başına maliyeti en yüksek stat!

Beşiktaş- Bursaspor maçıyla taraftarına merhaba diyen Vodafone Arena, daha şimdiden sağladığı gelir, yaratacağı olumlu atmosfer ve işlevleriyle Beşiktaş’a sınıf atlatacak bir stat olacak gibi görünüyor.

Vodafone Arena'nın maliyeti 300 milyon TL!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımın son durumu ve Vodafone Arena ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Orman, stadın maliyetinin 300 milyon TL'yi bulduğunu açıkladı.

Trabzon'daki Spor Temalı Park'ın inşaatı tamamlanıyor!

Yaklaşık 4 milyon TL’lik maliyeti tamamen Büyükşehir Belediyesi bütçesinden karşılanan ve 5 bin 653 metrekare alan üzerine kurulan park, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve tek spor temalı parkı olarak öne çıkıyor.

Gölkay Park 2.Etap’ın temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan ve dünyanın en modern kablolu su kayak merkezinin bulunduğu Gölkay Park’ta 2. etabının temeli atılıyor. Etabın yaklaşık maliyeti 937 bin lira

Esenler Tarihi Şehir Parkı 100 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Kilometrekareye 60 bin kişinin düştüğü Esenler'e nefes aldırması beklenen 'Tarihi Şehir Parkı Projesi'nin maliyeti belli oldu. 12 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilecek projenin inşaatında ise 100 bin kişi çalışacak.

Esenler Şehir Parkı'nın inşaatında 100 bin kişi çalışacak!

Kilometrekareye 60 bin kişinin düştüğü Esenler'e nefes aldırması beklenen 'Tarihi Şehir Parkı Projesi'nin maliyeti belli oldu. 12 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilecek projenin inşaatında ise 100 bin kişi çalışacak.

Vodafone Park maliyeti Haberi

Vodafone Park maliyeti

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park Stat Maliyeti ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bildirimde bulundu. Stadın maliyet tutarının 407 milyon 47 bin 190 TL olduğu bildirildi.

İşte yapılan açıklama:

"31.05.2017 Tarihli KAP açıklamamızda, Vodafone Park stadının kesin toplam inşaat maliyetinin aktifleştirilen herhangi bir finansman giderini içermeyecek şekilde en geç 2017 yılsonu itibariyle düzenlenecek bir özel amaçlı bağımsız denetim raporuyla tespit edilmesine ve Kulüp bünyesinde kalacak Vodafone Park stat maliyetinin tutarının bu rapor doğrultusunda kesinleştirilmesine karar verildiği bildirilmişti.

Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından 27.12.2017 tarihinde düzenlenen rapor uyarınca bulunan toplam maliyet tutarı  407.047.190 TL olup, Kulüp bünyesinde kalan Vodafone Park stat maliyetinin tutarı 149.175.836 TL olarak kesinleşmiştir. 14.11.2017 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerimizin bilgisine de...