26 / 04 / 2024

vodafone teiaş altyapısı

vodafone teiaş altyapısı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin (TEİAŞ), fiber altyapı ihalelerini aldıklarını belirterek, TEİAŞ'ta önümüzdeki 2 yıllık süreçte fibere yapacağımız yatırım 300 milyon lirayı bulacak" dedi...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Adana'daki sahra hastanesinin altyapısı tamamlandı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da inşa edilen sahra hastanesinin altyapısında sona gelindiğini duyurdu...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Adanalı müteahhitler altyapı sıkıntısı çekiyor!

İş adamı Ali Uğur Akbaş, Adana'da inşaat ve müteahhitlik sektörünü değerlendirdi. Akbaş, müteahhitlerin en büyük sıkıntısının altyapı olduğunu belirtti.

Küçükçekmece'nin altyapısı masaya yatırıldı!

Küçükçekmece Belediyesi’nin çatısı altında gerçekleştirilen alt yapı toplantısında, Küçükçekmece'nin altyapı sorunları masaya yatırıldı

Zonguldak'ın karayolu altyapısına yönelik 10 sorun mecliste!

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Zonguldak İli'nin karayolu altyapısına yönelik çalışmalara ilişkin 10 soru hazırladı..

Sakarya Serdivan'ın altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Serdivan’ın tüm altyapısının yenileneceği projeyle ilgili açıklama yaptı.

Sakarya'nın altyapısına 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü ilçelerini sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların aralıksız sürdüğünü dile getirdi.

vodafone teiaş altyapısı Haberi

vodafone teiaş altyapısı


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin (TEİAŞ), fiber altyapı ihalelerini aldıklarını belirterek, "TEİAŞ'dan toplam 45 milyon 699 bin avro yani 128 milyon liralık bedelle 15 yıllığına aldığımız ihaleler ile birlikte önümüzdeki 2 yıllık süreçte fibere yapacağımız yatırım 300 milyon lirayı bulacak" dedi.


Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla yeni marka kimliğini duyuran ve altyapı yatırımlarına hız vereceğini açıklayan Vodafone Türkiye'nin, dünya çapında en son telekomünikasyon hizmetlerini yurda yayma hedefiyle yaptığı çalışmalar ve bu kapsamda yaşanan gelişmeler, Öğüt'ün ev sahipliğinde düzenlenen toplantıyla duyuruldu.


Gökhan Öğüt, bu yatırım programları kapsamında Vodafone'un, TEİAŞ'ın fiber altyapı ihalelerini kazandığına işaret ederek şunları anlattı:


"Son 4,5 yılda altyapısına 3,7 milyar lira yatırım yapan Vodafone, yeni dönem yatırımlarının ilk ayağı olarak TEİAŞ'ın enerji iletim...