16 / 04 / 2024

Volkan Öngel kimdir

Volkan Öngel kimdir

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Sarper Volkan Özten kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Sarper Volkan Özten hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda görev aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İnfo Yatırım’daki görevi ne? İşte Sarper Volkan Özten ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Ekonomi profesöründen döviz kurlarıyla ilgili flaş uyarı; Bu kez tarih verdi

Seçimin ardından ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel, “Yılın ikinci yarısında yükselen döviz kurları ekonomi gündeminini belirleyecek” dedi. İşte Öngel'in o açıklamaları...

Sıfır otomobillere ÖTV indirimi gelecek mi? İşte ilk açıklama!

Sıfır otomobillerdeki Özel Tüketim Vergisi'nde (ÖTV) indirime gidileceğine yönelik beklentiler 2. el piyasasını durgunlaştırdı. ÖTV indirimi beklentisi konusunda açıklamalarda bulunanan Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel, "Böyle bir indirim şu aşamada uzak ihtimal olarak gözüküyor" dedi.

Petrol fiyatlarında tedirgin eden tahmin! Artık bu seviyeler çok zor

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatı, yaz dönemiyle birlikte güçlenen talebin etkisiyle tırmanışa geçti. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel, “Petrol fiyatlarında 100 doların altı zor gibi” diye konuştu.

Ünlü ekonomi profesörü Volkan Öngel gram altın için yeni rekoru açıkladı! Gram altın için bu tarihe dikkat

Makro Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Volkan Öngel, gram altın fiyatıyla ilgili psikolojik sınırı açıklayıp, yeni rekorlar gelebilir dedi.

Dolar ve euroda rekor haftası.

Beykent Üniversitesi Makro Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Volkan Öngel, altının güvenli liman olarak görülmeye devam ettiğini ve bu yüzden popülaritesini koruduğunu ifade etti.

Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Öngel ve Gürkan Öngel ortaklığında kuruldu. 

Volkan Kırtok kimdir?

İnşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı olan Volkan Kırtok kimdir? Volkan Kırtok hangi görevlerde bulundu?

Volkan Bozay kimdir?

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin (TÇMB) yeni CEO'su Volkan Bozay kimdir? Volkan Bozay, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Volkan Bozay'ın biyografisi...

Volkan Kırtok kimdir?

Workindo Pazarlama Direktörü Volkan Kırtok kimdir? Volkan Kırtok daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Volkan Kırtok'un biyografisi...

Volkan Yılmaz kimdir?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, MHP'nin Silivri Beledeyi Başkan adayının Volkan Yılmaz olduğunu açıkladı. Peki, AKP'nin de desteklediği Başkan adayı Volkan Yılmaz kimdir?

Volkan Öngel kimdir Haberi

Volkan Öngel kimdir

İstanbul, 31 Mart 2015 -  Dış cephe mimarisi ve iç mekan konsepti Haliç'in tarihi dokusundan ilham alınarak çağdaş bir anlayışla tasarlanan, birçoğu Haliç kıyılarının panoramik manzarasına sahip 136 odası, gurme lezzetler sunan Pruva Swiss Grill restoranı, arındırıcı spa’sı Serenity Wellness Center ve 380 m2'lik Golden Horn Balo Salonu'nun da dahil olduğu son teknoloji ekipmanlarla donatılmış toplam 7 toplantı salonuyla Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, Akgel Gayrimenkul Yatırım İnş. San. Tic Ltd. Şti tarafından hayata geçirildi.


Tarihi Yarımada’nın kalbinde yer alan, Eski Kent bölgesine ve Haliç Kongre Merkezi’ne 10 dakika, Atatürk Uluslararası Havalimanı'na ise yalnızca 16 km uzaklıkta olan otel, hem E-5 hem de TEM otoyoluna bağlantısıyla şehrin önemli iş ve alışveriş merkezlerine kolay ulaşım imkanı sağlıyor.  


Mövenpick Hotel Istanbul Golden...