16 / 04 / 2024

Petrol fiyatlarında tedirgin eden tahmin! Artık bu seviyeler çok zor

Petrol fiyatlarında tedirgin eden tahmin! Artık bu seviyeler çok zor

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatı, yaz dönemiyle birlikte güçlenen talebin etkisiyle tırmanışa geçti. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel, “Petrol fiyatlarında 100 doların altı zor gibi” diye konuştu.



Yükselen petrol fiyatlarıyla ilgili Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel’den dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Öngel, “Pandemi döneminde dünyada ekonomik hareketliliğin de yavaşlamasına bağlı olarak varil başına 40 dolara gerileyen brent tipi petrol fiyatlarında 2022 yılı başından bu yana yaşanan gelişmelerin sebebiyet verdiği yükseliş sürüyor” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön