25 / 04 / 2024

Petrol fiyatlarında şok! 3 haftanın en düşük seviyesinde! İşte yeni fiyatlar...

Petrol fiyatlarında şok! 3 haftanın en düşük seviyesinde! İşte yeni fiyatlar...

Petrol fiyatlarında hızlı bir düşüş yaşandı ve Salı günü, geçtiğimiz 3 haftadaki en düşük seviyeyi gördü. Yaşanan bu hızlı düşüşe Rusya tarafından İran nükleer anlaşmasıyla ilgili görüşmelerin en kısa sürede başlamasından taraf olduğuna dikkat çekmesi etki etti.



Petrol fiyatlarında hızlı bir düşüş yaşandı ve Salı günü, geçtiğimiz 3 haftadaki en düşük seviyeyi gördü. Yaşanan bu hızlı düşüşe Rusya tarafından İran nükleer anlaşmasıyla ilgili görüşmelerin en kısa sürede başlamasından taraf olduğuna dikkat çekmesi etki etti. Rusya ve Ukrayna arasında başlanan ateşkes görüşmelerinin, petrol arzıyla ilgili olan korkuların azalmasını sağladığı belirtilirken; Çin'de görülen koronavirüs vakalarındaki hızlı yükseliş de petrol talebinin düşeceği tedirginliğini yarattı.

Petrol fiyatlarında şok! 3 haftanın en düşük seviyesinde! İşte yeni fiyatlar...

Peki petrol fiyatlarında son durum ne? Petrol fiyatlarını neler bekliyor? Düşüş devam edecek mi? İşte petrol fiyatlarıyla ilgili merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön