25 / 04 / 2024

volkswagen ücretsiz servis

volkswagen ücretsiz servis

Alman otomotiv devi Volkswagen tespit edilen arıza nedeniyle 2018 model ve üzeri Tiguan SUV'ları geri çağırma kararı aldı. Şirket çağrılan araçların arızalarının servislerde ücretsiz yapılcağını duyurdu. İşte detaylar..

Volkswagen Crafter modellerinin fiyatları Ocak  ayında ne kadar oldu? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi

Volkswagen, Ocak ayı fiyat listesini yayımladı. Markanın tutulan ticari araçlarından birisi olan Crafter modellerinin fiyatları da belli oldu. Peki Volkswagen Crafter Servis ve Crafter Panel Van ne kadar, kaç TL oldu? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

Volkswagen bu model araçları geri çağırma kararı aldı! Sizin de aracınız 2018 ve üzeriyse ücretsiz tamir edilecek

Alman otomotiv devi Volkswagen tespit edilen arıza nedeniyle 2018 model ve üzeri Tiguan SUV'ları geri çağırma kararı aldı. Şirket çağrılan araçların arızalarının servislerde ücretsiz yapılcağını duyurdu. İşte detaylar..

Folkart Gallery'den öğrencilere ücretsiz resim kursu!

Folkart Gallery, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 15 Haziran'dan 20 Ağustos'a kadar ana sınıfı ile 4. sınıf arasındaki öğrencilere yönelik olarak ücretsiz resim kursu düzenlenecek.

Wyndham Rewards otellerinde ücretsiz konaklama imkanı artık kolay!

Sadece 15 bin puanlık bir ödül oranı ve her konaklamada bin puan garantisi ile üyeler, 7 bin 500’den fazla Wyndham Rewards otelinde ücretsiz konaklama imkanına artık daha kolay ulaşabilecek.

Kentsel servis alanı nedir?

Kentsel çalışma alanları arasında; ticaret bölgeleri, ticaret yolları, merkezi iş alanları, organize sanayi alanları ve kentsel servis alanı gibi alanlar yer alıyor. Peki, kentsel servis alanı nedir?

Gizli Servis Beyaz Saray'ın kopyasının yapılmasını önerdi!

Beyaz Saray’ın güvenliğinden sorumlu olan Gizli Servis'in Direktörü Joseph Clancy, konutun güvenliğinin artırılması ve görevlilerinin eğitilmesi için Beyaz Saray’ın bir ikincisinin yapılmasını önerdi. İşte ayrıntılar...

KTÜ Tıp Fakültesi 2 ay içinde yeni acil servis binasına taşınacak!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yanında yaptırılan Karadeniz Bölgesi’nin en büyük acil servisi olarak kabul edilen yeni acil servis binasının yapımı tamamlandı.

KTÜ Tıp Fakültesi Acil Servis binasının inşaatı tamamlandı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yanında yaptırılan Karadeniz Bölgesi’nin en büyük Acil Servisi olarak kabul edilen yeni Acil Servis binasının yapımı tamamlanırken içerisinin donanımına başlandı.

Antalya Döşemealtı'na ücretsiz 3 tip ev projesi!

Döşemealtı Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek köy tüzel kişiliği kanunla kaldırılıp mahalleye dönüştürülen köylerde yaşayanlara ücretsiz tip ev projesi vermeye başladı.

Döşemealtı Belediyesi'nden köyde yaşayanlara ücretsiz tip ev!

Döşemealtı Belediyesinin ücretsiz verdiği projelerle köyüne ev yaptıracak vatandaşlar inşaat maliyetinden önemli oranda tasarruf yapmış olacak...

Döşemealtı'nda ücretsiz tip ev projesi veriliyor!

Antalya Döşemealtı Belediyesi köy tüzel kişiliği kanunla kaldırılıp mahalleye dönüştürülen köylerde yaşayanlara ücretsiz tip ev projesi vermeye başladı. Vatandaşların inşaat maliyetinden önemli oranda tasarruf yapmış olacağına dikkat çekildi.

Korkmaz Servis Taşıma Tur Turizm Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Servis Taşıma Tur Turizm Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Çokcan tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi'nde kuruldu.

İSPARK acil servislerde ücretsiz vale hizmeti verecek!

İstanbul Otopark İşletmeleri'nce (İSPARK) hayata geçirilen projeyle hastanelerin acil servislerine araçlarıyla gelen hasta ve yakınlarına ücretsiz vale hizmeti verilecek. Projeyle hastane işlemlerinin zaman kaybedilmeden yapılabilmesi hedefleniyor.

volkswagen ücretsiz servis Haberi

volkswagen ücretsiz servis

Türkiye ikinci el online araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen (VW) oldu. Markanın Türkiye'de en çok sattığı model sırasıyla Passat, Golf, Polo, T-Roc ve Tiguan. Alman otomotiv devi SUV sınıfında ürettiği 2018-2021 model aralığındaki 6 bin 500 Tiguan modelinde arıza tespit etti. Marka söz konusu araçları geri çağırma kararı aldı. 

Markaya gelen şikayetlerde aracın arka spoilerinin seyahat ederken yerinden çıkıp koptuğu bilgisine yer verildi. Volkswagen, sorunun spoileri yerine takmak için kullanılan metottan kaynaklandığını açıkladı.

TRAFİK GÜVENLİĞİ RİSKE GİRİYOR

Yapılan tespitlerde yolda yüksek hızda seyrederken yerinden kopan spoiler diğer sürücüler için risk oluşturuyor. Volkswagen söz konusu riski bertaraf etmek için 6 bin 500 Tiguan modelini servislerde ücretsiz tamir edecek. Volkswagen Tiguan modellerinde opsiyonel olarak sunulan spoiler ekstra ücretle alınabiliyor. Güncel modeli Life, Elegance,...