19 / 04 / 2024

W Loft Dragos maltepe

W Loft Dragos maltepe

Maltepe Wloft Dragos satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede daire teslimlerinin Mayıs 2016'da yapılması planlanıyor.

W Loft Dragos fiyat listesi!

W Loft Dragos Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. W Loft Dragos fiyat listesi dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Wloft Dragos Evleri iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen WLoft Dragos projesi 100 adet konut ve 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor. Wloft Dragos Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

WLoft Dragos Maltepe evleri!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen WLoft Dragos,100 adet konut ve 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor. WLoft Dragos Maltepe evleri Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat tarafından konumlandırılıyor.

Loft Dragos Kartal'ın ısınma tercihi Ariston!

İstanbul Kartal Dragos’da yer alan 100 konutun yanı sıra ticari alanların da bulunduğu projeye 8x150 KW kaskad uygulaması yapılarak yüksek kapasite ihtiyacına hem akıllı hem de sessiz çözüm sunulacak.

W Loft Dragos fiyat listesi!

W Loft Dragos Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. W Loft Dragos fiyat listesi dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Wloft Dragos ödeme koşulları!

Wloft Dragos ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülen Maltepe Loft Dragos projesi toplam 100 adet daireden meydana geliyor...

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy'de arsa aramaya devam ediyor!

WBahçe, Loft Dragos ve WRoof projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı, Avlu Kurtköy projesi için bugün Bebek Chilai'da basınla bir araya geldi...

Wloft Dragos adres bilgileri!

Wloft Dragos adres bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülen Loft Dragos projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Avlu Kurtköy görücüye çıktı!

WBahce, Roof Kurtköy ve Loft Dragos projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, simdi de yatırım değeri 45 milyon TL olan ve 140 bağımsız bölümden oluşan Avlu Kurtköy projesine start veriyor.

Loft Dragos'ta evini 3 ay kiraya veremeyen yatırımcının 12 aylık zararı karşılanıyor!

Loft Dragos projesinde konut alanların kirası garanti altında bulunuyor. Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı, evini 3 ay içinde kiraya veremeyen yatırımcının, 12 aylık zararını karşılıyor

Loft Dragos'tan konut alanların kirası garanti!

Loft Dragos' tan konut alanların kirası garanti altında. Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı ortaklığı, evini 3 ay içinde kiraya veremeyen yatırımcının, 12 aylık zararını karşılıyor...

Maltepe W Loft Dragos ne zaman teslim?

Maltepe W Loft Dragos ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Maltepe W Loft Dragos projesinde ev fiyatları 300 bin liradan başlıyor...

Loft Dragos'ta satışların yüzde 20'si tamamlandı!

Daha önce WBahçe ve WRoof adlı konut projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı' nın üçüncü projesi Loft Dragos'ta satışların yüzde 20'si tamamlandı.

Loft Dragos projesinde kira garantili kampanya başladı!

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı Ortaklığı, Kartal'daki Loft Dragos projesinde kira garantili kampanya başlattı. Şirket, projeden konut alan yatırımcının evini üç ay boyunca kiraya verememesi durumunda yatırımcının 12 aylık kirasını karşılayacağım açıkladı.

Loft Dragos'un yüzde 20'si satıldı! 12 ay kira garantisi!

Loft Dragos'ta satışların yüzde 20'si tamamlandı. Ortaklık, 'kira garantili' kampanya kapsamında, projeden konut alanların evini üç ay boyunca kiraya verememesi durumunda 12 aylık kirayı karşılıyor.

Wloft Dragos fiyat!

Wloft Dragos fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 4 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen W Loft Dragos'ta teslimlerin Mayıs 2016' da yapılması öngörülüyor

W Loft Dragos maltepe Haberi

W Loft Dragos maltepe

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükselen WLoft Dragos Rezidans 100 adet konut ve 350 metrekare olan 1 ticari birimden oluşuyor. 4 bin 500 metrekare arsa alanında yükselen projenin tamamlandığında 15 bin metrekare inşaat alanına sahip olması planlanıyor. 


Maltepe Wloft Dragos satılık dairelerin alanları; 1+1'lerde 74 metrekare, 3+1'lerde 150 metrekareden oluşuyor. 2+1 dairelerin alanları ise 109 ile 123 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 55 metre boyunda 18 katlı tek blok şeklinde tasarlandı.


Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortaklığında inşa edilen Wloft Dragos Residence lokasyon olarak Maltepe metro durağına, minibüs ve sahil yoluna ve yüksek hızlı trene yürüme mesafesinde yer alıyor. Projenin sosyal alanları arasında ise güvenlik, peyzaj alanları, spor alanları ve otopark mevcut.


W Loft Dragos fiyatları

1+1'ler 305 bin TL ile 423 bin TL, 

2+1'ler 490...