17 / 04 / 2024

Loft Dragos'tan konut alanların kirası garanti!

Loft Dragos'tan konut alanların kirası garanti!

Loft Dragos' tan konut alanların kirası garanti altında. Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı ortaklığı, evini 3 ay içinde kiraya veremeyen yatırımcının, 12 aylık zararını karşılıyor...



Loft Dragos'tan konut alanların kirası garanti altında. Erguvan İnşaat-Demirbaş Yapı ortaklığı, evini 3ay içinde kiraya veremeyen yatırımcının, 12 aylık zararını karşılıyor...



Erguvan İnşaat-Demirbaş Yapı ortaklığı üçüncü projeleri olan Loft Dragos'ta, kira garantili dönem başlattı. Projeden konut alan yatırımcı, evini 3 ay içinde kiraya veremezse 12 aylık kirası, ortaklık tarafından karşılanacak. 25 milyon TL yatırımla İstanbul Dragos'ta hayata geçirilen proje, 100 konut ve 1 ticari birimden oluşuyor. Projede, alanları, 74 metrekare olan 1+1'ler 300 bin TL ila 400 bin TL arasında; alanları 109 ila 123 metrekare olan 2+1'ler 468 bin TL ila 715 bin TL arasında; alanları 150 metrekare olan 3+1'ler ise 708 bin TL ila 931 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Firma bünyesinde uygulanan kampanya ile yüzde 30 peşinat verene, 24 ay 0 faizle vade yapılıyor. Banka kredisi kullanmak isteyen müşteriler ise yüzde 25 peşinat ödeyerek, yüzde 0.98 faiz oranıyla 120 aya varan vadelerle konut sahibi olabiliyor. 


KAZANDIRAN PROJE 

Projede kira garantili sisteme göre; 1+1'ler için bin 500 TL ila bin 650 TL arasında, 2+1'ler için bin 850 TL ila 2 bin 350 TL arasında, 3+1'ler için ise 3 bin TL ila 3 bin 250 TL arasında değişen fiyatlarda kira ödemesi yapılıyor. Demirbaş Yapı Başkanı Sefa Demirbaş, kira garantisi kampanyasının büyük ilgi gördüğünü söyledi. Kampanyaları ile bölgeye ve projeye duydukları güveni ortaya koyduklarını belirten Erguvan İnşaat Başkanı Emre Maraşlı ise yatırımcılarına kazandıracak adımlar atmaya devam edeceklerinin altını çizdi. 


RAKAMLARLA LOFT DRAGOS

Proje 100 konut ve 350 metrekare alana sahip 1 ticari birimden meydana geliyor. 4 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. İnşaat alanı 15 bin metrekare. Dairelerin büyüklükleri 74 ile 150 metrekare arasında değişiyor. Konutlarda alanları 13 ila 18 metrekare arasında değişen balkonlar bulunuyor. Proje 55 metre boyunda 18 katlı tek bloktan meydana geliyor. Konutların tavan yüksekliği 3 metre olarak tasarlandı. Yatırım değeri 25 milyon TL. Mayıs 2016'da teslim edilecek. 


FİKİRTEPE'DE ENGELLER KALKTI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Fikirtepe'de yasal süreçlerin hızlı ve etkin bir şekilde tamamlanması için gerekli adımların atıldığını belirterek, anlaşmalarını tamamlayan vatandaşların önünde hiçbir engel kalmadığını vurguladı. İŞLEM


SÜRESİ KISALDI 

Kentsel dönüşüme yönelik plan Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Plan notları uyarınca avan projeler İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanıyor ve ruhsatlar Çevre Bakanlığı tarafından veriliyor. Tapu Müdürlüğü'nde yürütülen işlemler Çevre Bakanlığı personelince gerçekleştiriliyor. Kadıköy Tapu Müdürlüğü'nün de gayretleri ile işlemler en kısa sürede sonlandırılıyor. Tapu'daki işlemlerini tamamlayan vatandaş, inşaat ruhsatı almak için İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne müracaat ediyor. 


BATI MAHAL'DE 2 ETABA START

İstanbul Büyükçekmece'de konumlanan Pelican Hill'in 4'üncü etabı olarak yapılacak olan BatıMahal'de toplam 150 villa yer alacak. 3 etaptan oluşacak olan BatıMahal'de ilk 2 etapta 57'şer, 3'üncü etapta ise 36 villa olacak. Yalçınlar Group'un 100 milyon dolar yatırım tutarı ile hayata geçirmeye hazırlandığı BatıMahal'de ilk 2 etap aynı anda başlayacak. Projede her villaya 1.5 ile 3 dönüm arasında bahçe alanı düşecek. İç dekorasyonu yapılı bir şekilde teslim edilecek olan projede, 3 tip villa yer alacak ve villaların hepsi göl manzarasına sahip olacak. 


EVDE ÇELİK GÜVENLİĞİ

SUR Çelik Kapı Genel Müdürü Tacettin Pekgüzel, İçişleri Bakanlığı'nın açıkladığı son verilere göre ülkemizde bir yıl içinde 113 bin hırsızlığın evlere yönelik gerçekleştirildiğini belirtirken, "Evlerde yeterli güvenlik önlemleri alınmadığı takdirde bu oranlar artarak devam edecektir" dedi. Pekgüzel, ev güvenliği için hayati önem taşıyan çelik kapıların ancak gerekli özellikleri taşıması durumunda hırsızlık olaylarını önleyebileceğini vurgulayarak, "Her çelik kapı gerçek çelik kapı değildir, kapının, uluslararası standartlara uygun üretilmiş olmasına dikkat edilmeli" diye konuştu. 



Özlem KAMER TERCANLI/ Takvim 








Geri Dön