19 / 03 / 2024

Washington Ofisi anadolu ajansı

Washington Ofisi anadolu ajansı

Anadolu Ajansı, 100. yıl hedefleri kapsamında yurt dışı operasyonlarını güçlendirme çalışmalarına, Amerika Bölge Direktörlüğü Washington Ofisi ile devam ediyor. Washington Ofisi, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katılımıyla açıldı...

Securitas Kayseri ofisi açıldı!

Güvenlik sektörünün bilgi liderleri arasında yer alan Securitas Türkiye, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kayseri Şube Müdürlüğü Ofisi’ni hizmete açtı.

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans satış ofisi!

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen proje 253 konut 42 ticari alandan oluşuyor. 

Anadolu Hayat Emeklilik merkez ofisi Manzara Adalar'a taşındı!

Anadolu Hayat Emeklilik’in verimli ve modern bir çalışma ortamı sunan, sürdürülebilir ve çevre dostu Leed sertifikalı yeni ofisi, Manzara Adalar Kartal’da 3 Eylül tarihinden itibaren faaliyet göstermeye başladı.

DKY Business Tuzla satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da konumlandırılan DKY Business Tuzla projesi ofis konseptinde dizayn edildi. DKY Business Tuzla satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yeşilce Aydos satış ofisi!

Kiptaş Yeşilce Aydos projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Proje "Pendik'te yeni bir mahalle kuruluyor: Burada yaşam çok yeşilce..." sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Yeşilce Aydos satış ofisi bilgileri...

Çekmeköy Nef satış ofisi!

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa ediliyor. Çekmeköy Nef satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Dev projeler Anadolu Yakası’nı uçuruyor!

Coldwell Banker Ant ofisi olarak hizmet vermeye başlayan sektörün tecrübeli ismi Ergün Yenen, “Dev projeler Anadolu Yakası’nı uçuruyor” dedi.

Teras Kule Evleri satış ofisi!

Teras Kule Evleri satış ofisi irtibat telefonu 0216 399 80 80 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselecek projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Kale Daire Kartal satış ofisi!

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor. Kale Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Göztepe Yonca Konutları satış ofisi!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Göztepe'de bulunan proje 9 kat şeklinde yükseliyor. Göztepe Yonca Konutları satış ofisi telefon numarası 0 216 358 12 12 olarak belirlendi.

Kadıköy Velvet Towers satış ofisi!

26 kat 3 blok halinde yükselecek olan proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yükselecek. Kadıköy Velvet Towers satış ofisi telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Manzara Adalar Residence satış ofisi!

Manzara Adalar Residence satış ofisi telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen projede 2 bin 200 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

Yakacık Manzara Adalar satış ofisi telefon!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık 'ta inşa ediliyor. Yakacık Manzara Adalar satış ofisi telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi.

Washington Ofisi anadolu ajansı Haberi

Washington Ofisi anadolu ajansı


Anadolu Ajansı Amerika Bölge Direktörlüğü Washington Ofisi, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katılımıyla açıldı.


Anadolu Ajansı, 100. yıl hedefleri kapsamında yurt dışı operasyonlarını güçlendirme çalışmalarına, Amerika Bölge Direktörlüğü Washington Ofisi ile devam ediyor.


AA'nın, 100. yılında dünyanın ilk beş ajansı arasında yer alma hedefine önemli katkı sağlayacak AA Amerika Bölge Direktörlüğü Washington Ofisi, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılımıyla açıldı. Açılışa, Washington Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Tugay Tunçer, KKTC’nin Washington Temsilcisi Ahmet Erdengiz, Amerika Türk Koalisyonu'nun (TCA) Başkanı Lincoln McCurdy, ABD Dışişleri Bakanlığı Türkiye masası yetkilisinin de aralarında bulunduğu Amerikan siyaseti, düşünce kuruluşları ve Türk-Amerikan toplumundan seçkin davetliler de katıldı.


Ofisin açılışı Başbakan Yardımcısı Babacan, Washington Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Tunçer, KKTC Washington Temsilcisi Erdengiz, AA Avrupa ve Amerika Direktörü Ural Yeşil ve AA Amerika Bölge Haber Direktörü...