19 / 04 / 2024

Watergarden Gayrimenkul kimin

Watergarden Gayrimenkul kimin

1960 yılında temelleri atılan, 2001 yılında pazara adım attığı FLO markası ile Türkiye’de “ayakkabı marketi” sisteminin öncülüğünü başlatan Ziylan Grup, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Watergarden Gayrimenkul kuruldu!

1960 yılında temelleri atılan, 2001 yılında pazara adım attığı FLO markası ile Türkiye’de “ayakkabı marketi” sisteminin öncülüğünü başlatan Ziylan Grup, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 118 milyon 778 bin 802 TL bedel ile Mehmet Büyükekşi, Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu.

Watergarden İstanbul 29 Temmuz'da açılıyor!

Ziylan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen; dünyanın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz 2016’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

WaterGarden Ataşehir'in yeni eğlence merkezi olacak!

Ziylan Grup, 55 yıllık deneyimi yenilikçi anlayışı ve söktördeki öncü kimliğiyle "Hayata Yepyeni Bir Tat" katmak amacıyla, Ziylan Gayrimenkul olarak gastronomi ve eğlence merkezi "WaterGarden İstanbul" projesini gerçekleştiriyor.

Ziylan Gayrimenkul'den Ataşehir'e dev gastronomi, eğlence ve kültür merkezi!

Ziylan Gayrimenkul, WaterGarden İstanbul projesiyle yeme içme-şehri kuruyor. 750 milyon lira yatırım bedeliyle Ataşehir'de hayata geçirilecek olan proje, “tadı başka” sloganıyla, gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak dünyada ilk olacak.

WaterGarden İstanbul projesi 2016'nın ikinci çeyreğinde açılacak!

Ziylan Gayrimenkul, Türkiye’de sosyal yaşama yön verecek, dünya çapında bir ilke imza atıyor. WaterGarden İstanbul adıyla Ataşehir’de inşa edilen proje, 2016 yılının ikinci çeyreğinde açılacak.

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Avrupakent Gayrimenkul kimin?

2010 yılında Bakırköy'de açılan Avrupakent Gayrimenkul, 50 milyon TL sermaye ile kuruldu...

Edip Gayrimenkul'de kimin hissesi ne kadar

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 2011 yılının ilk 9 ayını kapsayan faaliyet raporunda ortaklık yapısına yer verildi. Şirketteki en büyük pay Akın  Holding'in...

Rönesans Gayrimenkul'de kimin hissesi ne kadar

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim şžirketi; şirket genel bilgilerini, sermaye bilgilerini, kişilerin sermayedeki paylarını ve ticaret sicil bilgilerini paylaştı...

Fer Gayrimenkul'de kimin ne kadar hissesi var

Fer Gayrimenkul, 9 Kasım 2009da 50 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirket yönetiminde sektörce tanınmış isimler Hasan İnanç Kabadayı, Murat Bahadır Teker ve Muhammet Haluk Sur yer alıyordu. 12 Aralık 2010da sermaye arttırımına gidildi ve yönetim değişti

Watergarden Gayrimenkul kimin Haberi

Watergarden Gayrimenkul kimin

1960 yılında temelleri atılan, 2001 yılında pazara adım attığı FLO markası ile Türkiye’de “ayakkabı marketi” sisteminin öncüsü olan Ziylan Grup, bugün Türkiye’nin dört bir yanında 300 den fazla mağazasıyla hizmet vermeye devam ediyor. 

Ziylan Grup, 2014 yılında kurduğu Ziylan Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim A.Ş. ile bu tecrübesini gayrimenkul sektörüne taşıdı. Ziylan Grup bugün Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adı altında yeni bir şirket daha kurdu.

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 118 milyon 778 bin 802 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ziylan oldu.

Watergarden Gayrimenkul'ün konusu; her türlü gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, her türlü...