28 / 03 / 2024

watt

watt

Piyasadan kaldırılan klasik ampuller için artık son adıma gelindi.. C sınıfından daha kötü bir enerji verimliliğine sahip bütün 7 watt üstündeki ampuller mağaza raflarında yasaklanacak

Kumtel Ks-2819 Quartz 1200 watt ısıtıcı sonbahara özel cazip fiyat fırsatı başladı!

Sonbaharın gelmesiyle beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de günden güne artmaya başladı. Özellikle uzmanların kış aylarının çok sert geçeceğini söylemesinin ardından ısıtıcılara olan rağbet arttı. Kumtel de bu kapsamda işinize çok yarayacak bir elektrikli ısıtıcı üretti.

Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge kaç TL, en uygun nerede? 31 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli, bütçe dostu ve dayanıklı Fantom Carbon CC4000 Cyclone torbasız süpürge, Hi-Tech cyclone toz haznesi ve yüksek emiş gücü ile öne çıkıyor. Peki, Fantom Carbon CC4000 torbasız süpürge kaç watt? İşte detaylar...

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Buhar Jenaratörlü Ütü, 130 g/dk Sürekli Buhar çıkışı, 8 Bar Basıncı ve 2600 Watt gücü ile tüm kıyafetlerdeki kırışıklıkları yok eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

King Sıcak Hava Fritözü yağsız kızartma, haşlama ve pişirme işlemlerini gerçekleştiriyor. 1600 Watt motor gücüne sahip cihaz minimum enerji harcıyor. Peki ürün indirimle nerede ne kadara satılıyor? 

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti kaç TL! Özellikleri neler? 

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti, 1000 watt gücündeki motoruyla doğrama ve çırpma işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Philips GC5037 80 Azur Elite Optimal 3000W Buharlı Ütü 2 bin 999 TL! Özellikleri neler? 

Philips Buharlı Ütü sahip olduğu teknik özellikleri ve 3000 Watt motor gücüyle kırışıklıkları yok eder. Peki buharlı ütünün sahip olduğu özellikler neler?

Fakir Atria Electronic 4A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 2 bin 299 TL! Teknik özellikleri neler? 

Fakir Atria 4A Elektrikli Süpürge 890 watt motor gücü, 1.5 litre toz haznesi kapasitesi ve filtre sistemi ile temizlik işlemini gerçekleştirir.  Peki elektrikli süpürgenin diğer özellikleri neler?

Bosch TCG4215 2000 Watt Tost Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch Tost Makinesi gelişmiş teknolojisi ve çok yönlü pişirme fonksiyonu ile hem tost hem de yemek yapma işlemini gerçekleştiriyor.

Sinbo SVC-8601 Elektrikli Süpürge bin 235 TL! En ucuza nereden alınır? Teknik özellikleri neler? 

Sinbo SVC 8601 Elektrikli Süpürge, 890 watt motor gücü ve siklon filtresi ile temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki toz torbası yerine toz haznesine sahip olan elektrikli süpürgenin diğer özellikleri neler? 

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Çay severler dikkat! Fakir Temper Inox Çay Makinesi indirimde! 21 Mart 2023 fiyat listesi

1800 Watt güç ile çalışan Fakir Temper Inox Çay Makinesi yüzde 14 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki inox çay makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?

Arzum OK004 Okka Minio 480 Watt Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum OK004 Okka Minio 480 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi 480 Watt gücünde çalışıyor. Çeşitli emniyet sistemleri ile kullanırken güvenli ortam oluşturuyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

watt Haberi

watt

 2009 yılından itibaren yasaklanmaya başlanan 100 Watt ve 75 Watt ampullerden sonra geçtiğimizyıl da 60 Watt ampul satışı yasaklanmıştı. 


Toshiba Yeni Aydınlatma Sistemleri, diğer LED lamba modellerinin yanı sıra, retrofit modelleri ile klasik ampullerde kullanılan E27 duya uygun LED alternatifleri sunuyor. 60 Watt’lık diğer alternatifleri arasındaki en parlak ışığa sahip olan yeni Toshiba E-Core WideLight Distribution, hem lümen değeri hem de 240 derecelik geniş ışın açısı ile dikkatleri çekiyor. LED lambalar, A sınıfı yüksek enerji verimliliği ile geleceğe yönelik ürünler olarak ön plana çıkıyorlar. LED lambalar, daha uzun kullanım ömrü ve daha yüksek enerji verimlilikleri sayesinde uzun vadede ekonomik birer çözüm olarak her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih ediliyorlar. 

Popüler lamba tipinin yeni versiyonu, bütçe dostu olan LED lamba,...