26 / 04 / 2024

We Haliç Evleri nerede

We Haliç Evleri nerede

We Haliç Evleri ev fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. "Haliç'in huzur veren manzarası komşunuz olsun" sloganıyla basına tanıtılan proje 58 bin 500 metrekare alana sahip.

We Haliç Sarıgöl Mahallesi daire fiyatları!

We Haliç Sarıgöl Mahallesi daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. We Haliç projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

We Haliç Gaziosmanpaşa ödeme şekilleri!

Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen We Haliç Konutları 10 blok olarak yükseliyor. We Haliç Evleri'nde fiyatlar 229 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

We Haliç yatırım bedeli!

14 blok şeklinde dizayn edilen We Haliç projesi 213 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. We Haliç yatırım bedeli...

KİPTAŞ We Haliç'in ilk etabında sona yaklaşıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen KİPTAŞ We Haliç projesinin ilk etabında sona yaklaşıldı. 

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 46'ya ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 44'e ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç'te malzeme seçimi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt çalışmaları devam eden We Haliç projesinde malzeme seçiminin yapıldığını dile getirdi.

KİPTAŞ We Haliç'te geoteknik çalışmalar başladı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde ince imalat ve geoteknik çalışmalar başladı.

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 40'a ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde zemin güçlendirmeleri yapılıyor!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede zemin güçlendirme çalışmaları yapılıyor. 

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı proje olarak bilinen We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde son durum!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen olaylı projelerden olan We Haliç projesinde çalışmalar hızlandı. Projede zemin güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen olaylı projelerden olan We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmiyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar hızla tamamlanıyor. Projede betorname ve kaba imalat çalışmalarında sona gelindi....

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği, olaylarla bilinen proje We Haliç'teki çalışmalar hız kesmiyor. Peki We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Gaziosmanpaşa'da devam eden We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi aktardı.

We Haliç Evleri nerede Haberi

We Haliç Evleri nerede

We Haliç Evleri projesi 1087 daire ve home ofis, 36 ofis, 20 dükkan olmak üzere toplam 1143 bağımsız birimden meydana geliyor. 11 bloktan oluşan projede teslimler 2019 yılı içinde gerçekleştirilecek. 

İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde inşa edilen projede 1+0'dan 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Daire alanlarının 50 ile 290 metrekare arasında değiştiği We Haliç Evleri'nde 48 aya kadar sıfır faiz imkanı mevcut. 

Fiyatların lansmana özel olarak 362 bin TL'den başladığı We Haliç Evleri'nde ödeme seçenekleri kapsamında "7 Tepeli İstanbul'a 7 farklı ödeme seçeneği" yer alıyor. 

"Haliç'in huzur veren manzarası komşunuz olsun" sloganıyla tanıtılan We Haliç Evleri 58 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


We Haliç Evleri 
Mecidiyeköy’e 7 dakika
15 Temmuz Şehitleri Köprüsü’ne 8 dakika
Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.