19 / 04 / 2024

west side istanbul satılık

west side istanbul satılık

“Beylikdüzü’nün en değerlisi” mottosuyla akıllarda yer edinen West Side İstanbul, gayrimenkul yatırımı konusunda başlatılan dev kampanyaya çok büyük avantajlarla destek veriyor.

West Side İstanbul'da teslimler Aralık 2017'de!

Şahinler Holding - Uzman İnşaat-Mutlu İnşaat - Mes Turkuaz-Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 73 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen West Side İstanbul projesinde bin 152 daire yer alıyor.

West Side İstanbul'da stüdyo daireler 198 bin TL'ye!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side projesi 1.155 daire ve 166 dükkandan oluşuyor.

West Side İstanbul Evleri'nde 36 ay 0 faiz imkanı!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzasıyla yükselen West Side projesi İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Projede ödeme kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

West Side İstanbul satış ofisi telefon!

West Side İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 9 066 olarak belirlendi. Dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen proje 73 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Westside dükkan fiyatları!

Toplam 73 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Westside İstanbul 'da teslimlerin 2017 yılı Mart ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. İşte Beylikdüzü Westside dükkan fiyatları...

Westside Beylikdüzü Evleri nerede?

Daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul Konutları 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Westside Beylikdüzü Evleri nerede?

West Side İstanbul nerede?

West Side İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 2 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Beylikdüzü West Side İstanbul daire fiyatları!

Beylikdüzü West Side İstanbul daire fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin TL'den başlıyor. Beylikdüzü West Side İstanbul projesinin Eylül 2013'te satışa çıkması planlanıyor

West Side İstanbul Konutları ulaşım!

Daire ve dükkanlardan oluşan West Side İstanbul projesi 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte West Side İstanbul Konutları ulaşım bilgileri...

Westside İstanbul satış ofisi iletişim!

Westside İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Cadde dükkan fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteren proje toplam 166 adet dükkandan oluşuyor.

Beylikdüzü West Side İstanbul satılık!

Beylikdüzü West Side İstanbul satılık dairelerin alanları 40 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. E-5'e sıfır konumda bulunan proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü West Side İstanbul telefon!

Beylikdüzü West Side İstanbul telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede yer alan daireler 156 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

West Side İstanbul dükkan fiyatları!

Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat ortaklığında inşa edilen West Side Beylikdüzü Evleri 258 bin 587 metrekare inşaat alanına sahip. İşte West Side İstanbul dükkan fiyatları...

West Side İstanbul satış fiyatları!

Beylikdüzü West Side İstanbul 'da 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Projede tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 7 indirim uygulanıyor. İşte West Side İstanbul satış fiyatları...

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khedmatı tarafından kuruldu.

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Damoun Bagheri Kordmahaleh ve Mohamad Khedmatı ortaklığında kuruldu.

Millenium West İstanbul Hotel'in tercihi Daikin oldu!

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

West Side İstanbul’da son etap teslimleri başlıyor!

Konumu ve konforuyla Beylikdüzü’nün en değerli projesi olarak tanıtılan Westside İstanbul’da iki etap teslimleri başladı. Ekim 2018 itibariyle de son etapta yaşam başlıyor. 

West Side İstanbul satılık daire!

Bu yıl sonunda tamamlanacak olan West Side İstanbul satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.152 konut ve 166 mağazadan oluşuyor.

West Side İstanbul proje fiyatları 2017!

Liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim sağlanan West Side İstanbul projesi 1.152 konut ve 166 mağazadan meydana geliyor. Proje Beylikdüzü'nde E-5 üzerinde inşa ediliyor. İşte West Side İstanbul proje fiyatları 2017...

West Side İstanbul ev fiyatları 2017!

West Side İstanbul ev fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. West Side İstanbul'da teslimler bu yılın sonunda gerçekleştiriliyor...

West Side fiyat listesi 2017!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side projesi 1.152 daire ve 166 mağazadan oluşuyor. West Side fiyat listesi daire alanlarına göre değişiyor.

Beylikdüzü West Side güncel fiyat listesi!

Beylikdüzü West Side güncel fiyat listesi 260 bin liradan başlıyor. West Side İstanbul projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

West Side İstanbul'dan dev kampanyaya destek!

“Beylikdüzü’nün en değerlisi” mottosuyla akıllarda yer edinen West Side İstanbul, gayrimenkul yatırımı konusunda başlatılan dev kampanyaya çok büyük avantajlarla destek veriyor.

West Side Beylikdüzü güncel daire fiyatları!

West Side Beylikdüzü güncel daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. West Side İstanbul projesinde 10 bin TL peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Beylikdüzü West Side İstanbul ev fiyatları!

Beylikdüzü West Side İstanbul ev fiyatları 400 bin liradan başlıyor. West Side İstanbul Evleri projesi 2017 yılının sonunda tamamlanacak...

west side istanbul satılık Haberi

west side istanbul satılık

Tüketicilere 10.000 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Westside İstanbul’da avantajlar bununla da sınırlı kalmıyor. Ödemelerin 10 yıllık vadeye bölündüğü kampanyada, vade farkı % 0,70 oranında. 48 aya “0”, 60 aya kadar “0,39” olarak uygulanan faiz oranı tüketici için önemli bir avantaj. Ayrıca dairesini peşin almayı düşünenler için de %20’lik bir indirim sunuluyor. “Türkiye ekonomisine ve ülkemizin geleceğine güveniyoruz.” diyen Westside İstanbul yetkilileri, ev sahibi olmak isteyenlere verilen bu büyük desteğin, milli bir görev olduğu inancıyla böyle bir kampanyaya imza atmışlar. 


Beylikdüzü’nün en hareketli alışveriş merkezlerinin yakınında yer alan proje; korularla çevrili olması, metrobüs durağının hemen yanı başında yer alması, yeşil alanlarının genişliği ve modern mimari estetiği yansıtan çizgileriyle değer kazanıyor. 


Çok avantajlı ulaşım imkanlarına sahip olan West Side İstanbul,...