19 / 04 / 2024

West Side İstanbul'dan dev kampanyaya destek!

West Side İstanbul'dan dev kampanyaya destek!

“Beylikdüzü’nün en değerlisi” mottosuyla akıllarda yer edinen West Side İstanbul, gayrimenkul yatırımı konusunda başlatılan dev kampanyaya çok büyük avantajlarla destek veriyor.



Tüketicilere 10.000 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Westside İstanbul’da avantajlar bununla da sınırlı kalmıyor. Ödemelerin 10 yıllık vadeye bölündüğü kampanyada, vade farkı % 0,70 oranında. 48 aya “0”, 60 aya kadar “0,39” olarak uygulanan faiz oranı tüketici için önemli bir avantaj. Ayrıca dairesini peşin almayı düşünenler için de %20’lik bir indirim sunuluyor. “Türkiye ekonomisine ve ülkemizin geleceğine güveniyoruz.” diyen Westside İstanbul yetkilileri, ev sahibi olmak isteyenlere verilen bu büyük desteğin, milli bir görev olduğu inancıyla böyle bir kampanyaya imza atmışlar. 


Beylikdüzü’nün en hareketli alışveriş merkezlerinin yakınında yer alan proje; korularla çevrili olması, metrobüs durağının hemen yanı başında yer alması, yeşil alanlarının genişliği ve modern mimari estetiği yansıtan çizgileriyle değer kazanıyor. 


Çok avantajlı ulaşım imkanlarına sahip olan West Side İstanbul, yakında hizmete açılacak Beylikdüzü Metro İstasyonun hemen önünde yer alıyor. 


Westside İstanbul’un lokasyon ve diğer cazip özellikleri göz önüne alındığında, bu tarihi kampanyayla birlikte, şimdiden gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi olacağını söyleyebiliriz.


Geri Dön