19 / 04 / 2024

West Side İstanbul satış fiyatları!

West Side İstanbul satış fiyatları!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

Beylikdüzü West Side İstanbul 'da 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Projede tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 7 indirim uygulanıyor. İşte West Side İstanbul satış fiyatları...



West Side İstanbul 'da yer alan evlerin alanları 40 ile 210 metrekare, dükkanların alanları ise 20 ile 1.323 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.


Yüzde 5'ten başlayan peşinat ile ödeme yapılabilen  West Side İstanbul  Beylikdüzü projesi 1.155 adet daire ve 166 adet dükkanlardan meydana geliyor. Proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


West Side İstanbul satış fiyatları haberimizin devamında bulunuyor. Teslim tarihi 2017 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 258 bin 587 inşaat alanından oluşuyor.

Beylikdüzü West Side İstanbul'da kamelyalar, Türk hamamları, açık/kapalı spor alanları, 3 adet fitness center, 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, saunalar, yaklaşık 1800 araçlık otopark ve çocuk oyun alanları gibi ortak alanlara yer veriliyor. 


West Side İstanbul konum olarak Atatürk Havaalanı'na 10 dakika, E-5'e sıfır konum, okul, üniversite, AVM, hastane ve TÜYAP fuar alanına yürüme mesafesinde bulunuyor. 


West Side İstanbul satış fiyatları dairelerde 156 bin TL'den başlıyor, 848 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede yer alan dükkanların metrekare birim fiyatı ise 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Westside İstanbul satış ofisi telefon: (0212) 871 41 02

Web adresi: www.westsideistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön