28 / 03 / 2024

White Akar Gayrimenkul adres

White Akar Gayrimenkul adres

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

İştirak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İştirak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Atakan Şakar tarafından kuruldu.

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Alsaleh tarafından kuruldu.

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Can Çetin tarafından kuruldu.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

İh Ya Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İh Ya Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Kabal ve Yavuz Akar ortaklığında kuruldu.

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Akyaz Gayrimenkul Taahhüt Ve Teknoloji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İlhamı Yazıcı ve Tüncer Akar ortaklığında kuruldu.

İstikrar Akar Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstikrar Akar Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Shadoudja Hamanı ve Samır Nadjı ortaklığında kuruldu.

Elasan Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elasan Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atış, Fuat Akar, Mehmet Şamil Sandıkçı, Mustafa Seçgin ve Onut Güngör ortaklığında kuruldu.

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Çelik tarafından kuruldu.

Umt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Umt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli  ile Umut Erçakar tarafından kuruldu.

White House Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White House Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Darya    Mırzaeı ve Vahid Rad tarafından kuruldu.

White Akar Gayrimenkul adres Haberi

White Akar Gayrimenkul adres

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. 3- Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,isyeri ve diger emlakalımı, satımı ve kiralanmasına aracılık ve danısmanlık etmek.4- Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözlesmeler düzenlemek .ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi adres: Maslak Mah.Taşyoncası...