19 / 04 / 2024

windowst fuar standı

windowst fuar standı

Hazır ofis sektörünün önde gelen isimlerinden olan Windowist Tümsiadd Genel Ticaret Fuarı'nda yer alacak. Sektördeki profesyonelliğini kanıtlayan Windowist, 12-15 Eylül tarihleri arasında Tümexpo'da ziyaretçilerini ağırlayacak..

Mimar Nail Egemen Yerce ve Ayça Taylan Frame Awards’tan ödül aldı!

 Yerce Mimarlık ve ZAAS, tasarlamış oldukları “The Path” (Yol) enstalasyonu ile Frame Awards’tan “Yılın Fuar Standı” ödülünü aldı…

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Albayrak tarafından kuruldu. 

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda!

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda yerini aldı. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor.

Karmod, Riyad Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı!

Karmod Prefabrik, Riyad’ta düzenlenen 1. Konut Teknolojileri Konferansı'na katıldı. Karmod, konferans çerçevesinde üç gün süreyle açılan fuar standında da gelen misafirlere evleri hakkında bilgi verdi.

Bursa'da inşaat fuarı devam ediyor!

Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı devam ediyor. Fuarda, Osmangazi Belediyesi standında sergilenen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin dev maketi ziyaretçi akınına uğradı.

Bursa İnşaat Fuarı’nda Osmangazi standına büyük ilgi!

Bursa’da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na Osmangazi Belediyesi de katıldı. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Stil44 Unıcera banyo mutfak fuarına katılıyor!

Stil44, 25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 8-C01 numaralı standında tüketici ile buluşuyor.

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Özkan Kesimoğlu imzasıyla kuruldu.

Hebo Yapı, 39. İstanbul Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Hekim Holding bünyesinde bulunan Hebo Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı.Hazır, modüler ve taşınabilir yapı sektöründe faaliyet gösteren şirket, özel tasarladığı modern çizgilerdeki satış ofisi standıyla sektör profesyonelleriyle buluştu.

windowst fuar standı Haberi

windowst fuar standı

Alternatif çözümleriyle, geleneksel ofis kavramına yepyeni bir bakış açısı kazandıran Windowist Tower, Tümexpo Fuarı’nın en aktif stantlarından biri olmaya hazırlanıyor. 4 gün boyunca ziyaretçilere ve katılımcılara, benzersiz hazır ofis hizmetleri kapsamında sunduğu tam donanımlı ve kusursuz hizmet anlayışı ile ilgili bilgiler verecek olan firma, şirket kurulumu ve teknik destek hizmetlerinden, hukuki danışmanlıktan reklam hizmetlerine kadar tüm olanakları konusunda da katılımcıları bilgilendiriyor olacak.


Windowist Genel Müdür Vekili Daniela Giannetti, bu yıl gerçekleşecek olan Tümsiad Genel Ticaret Fuarı’nın kendileri için büyük önem taşıdığının altını çiziyor. Ticaret sektörünün önemli aktörlerinin Tümexpo Fuarı’nda bir araya geleceğini, fuarın yerli yabancı birçok işadamını ve firmayı ağırlayacağını dile getiriyor. Sürekli değişen profesyonel dünyada, markaların her geçen gün daha yalın ve daha hızlı çözümlere ihtiyacı olduğunu, hazır ofis...