20 / 04 / 2024

Wloft Dragos projesi iletişim bilgileri

Wloft Dragos projesi iletişim bilgileri

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Wloft Dragos projesi toplamda 15 bin metrekare inşaat alanına sahip. Wloft Dragos projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Luna Dragos konut projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim fırsatı! 

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 689 konut, 55 adet ise ticari ünite hayata geçecek. İşte detaylar...

Batı Birikim Gayrimenkul'den Maltepe Dragos'a 689 konutluk yeni proje geliyor!

Batı Birikim Gayrimenkul, Maltepe Dragos projesi için düğmeye bastı. Projede 689 adet konutun yanı sıra 55 adet ticari ünite yer alacak.

Maltepe Nuvo Dragos'un değeri belli oldu!

Özderici GYO, Maltepe Nuvo Dragos Projesi'nin 2021 değerleme raporunu yayınladı. Peki Maltepe Nuvo Dragos'un değeri ne kadar ?

Özderici GYO Nuvo Dragos ekspertiz raporu!

Özderici GYO'nun Maltepe Nuvo Dragos projesi için hazırlatılan 31 Aralık 2020 tarihli ekspertiz raporu yayınlandı. 

OYAK Dragos nerede?

OYAK Dragos projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+1 dubleks ile 5+1 dubleks daireler bulunuyor...

OYAK Dragos satışa çıktı!

OYAK Dragos projesi satışa çıktı. Projede, 414 adet konut, 156 adet ofis ve 10 adet cadde dükkan bulunuyor...

Nuvo Dragos'taki 54 bağımsız bölüm 30 Kasım'a kadar satılacak!

SPK, Özderici GYO'da yapılan sermaye artırımıyla ilgili karar aldı. Şirketin Nuvo Dragos Projesi’nde yer alan toplam 54 adet bağımsız bölümü 30 Kasım 2019 tarihine kadar satılacak.

Torunlar GYO Nuvo Dragos değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Maltepe Nuvo Dragos Projesi hakkında değerleme raporu yayınlandı... 

Nuvo Dragos'un yapı kullanım izin belgesi alındı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nuvo Dragos projesi için yapı kullanım izin belgesini aldı ve kat mülkiyetine geçti...

Nest Dragos ne zaman teslim?

Nest Dragos projesi BGS Nest Yaşam tarafından Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Peki Nest Dragos ne zaman teslim?

Nest Dragos’ta fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atan BGS Nest Yaşam yeni karma projesi Nest Dragos'u hayata geçiriyor. Projede daire fiyatları 245 bin TL'den başlıyor.

Versus Dragos’tan Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme’nin İstanbul Dragos’ta yükselen projesi VERSUS DRAGOS,  Sevgililer Günü’ne özel yüzde 5+ yüzde 5’lik ekstra indirim avantajı ile tüm sevgili sahiplerini bekliyor... 

Nuvo Dragos'tan yatırımcıya 100 ay 0 faiz desteği!

100 ay 0 faiz desteği ve yüksek kira getirisi ile Anadolu Yakası’nın en karlı projesi Nuvo Dragos'ta yüzde 1’lik KDV avantajı sunuluyor..

Wloft Dragos projesi iletişim bilgileri Haberi

Wloft Dragos projesi iletişim bilgileri

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Wloft Dragos projesinde 18 katlı tek blok yer alıyor. Wloft Dragos projesi iletişim bilgileri ni haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Wloft Dragos projesinde 1+1 daireler 74 metrekare, 3+1 daireler 150 metrekare tasarlanırken 2+1'lerin alanları ise 109 ile 123 metrekare arasında değişiyor.


Wloft Dragos projesindeki balkonlar 13 ile 18 metrekare arasında değişiyor. Proje 55 metre boyunda 18 katlı tek bloktan meydana geliyor.


Wloft Dragos projesi içerisinde otopark, peyzaj alanları, güvenlik, spor alanları bulunuyor. Projedeki konutların 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Wloft Dragos, 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje yüksek hızlı trene, Maltepe metro durağına, minibüs ve sahil yoluna yürüyüş mesafesinde yer alıyor. 


WLoft Dragos projesinde 1+1 daireler 305 bin TL - 423 bin TL, 2+1 daireler...