28 / 03 / 2024

WRoof projesi nerede

WRoof projesi nerede

Kurtköy'ün çehresini değiştiren projelere imza atan Erguvan İnşaat- Demirbaş Yapı Ortaklığı, yine aynı bölgede inşa ettiği WRoof ile adından söz ettiriyor. Projede, şu an itibariyle satışların yüzde 45'i tamamlandı...

100 bin sosyal konut projesi nerede yapılacak?

100 bin sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Kampanyada fiyatlar 140 bin TL'den başlayıp, 210 bin liraya kadar çıkıyor. Peki 100 bin sosyal konut projesi nerede yapılacak?

Evora İzmir projesi nerede?

Evora İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede  1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor.

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Denize sıfır konumda inşa edilecek olan Ant Yapı Bodrum projesi ön talep topluyor. Peki Ant Yapı Bodrum projesi nerede?

Hava Kent konut projesi nerede?

1 milyar dolara yatırım bedeline sahip Hava Kent projesi karma konsepte dizayn ediliyor. Hava Kent projesi 240 dönüm alanda hayata geçirilecek. Peki Hava Kent konut projesi nerede?

Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından 3 milyar dolar yatıırm bedeliyle hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi..

Dap Yapı İzmir Konak projesi nerede? İşte lokasyonu!

Toplam 700 adet konuttan oluşacak Dap Yapı İzmir Evleri'nde ön talep toplanıyor. Peki Dap Yapı İzmir Konak projesi nerede? İşte lokasyonu...

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede?

Esta İnşaat, Beyoğlu projesinde 245 daire, 14 ofis ve 20 ticari birim inşa edecek. Peki, Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede? İşte detaylar...

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Ön taleplerin devam ettiği Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi dükkan ve ofislerden meydana geliyor. Peki Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Bu ay içerisinde satışa sunulacak olan Yücel Sitesi projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

WRoof projesi nerede Haberi

WRoof projesi nerede

Kurtköy'ün çehresini değiştiren projelere imza atan Erguvan İnşaat- Demirbaş Yapı Ortaklığı, yine aynı bölgede inşa ettiği WRoof ile adından söz ettiriyor. Lansmana çıkmadan yüzde 30'u satılan projede, şu an itibariyle satışların yüzde 45'i tamamlandı. Başarılı bir satış grafiğinin yaşandığı WRoof'ta 1 + 1 'ler 195 bin TL'den, taksitler ise ayda 1400 TL'den başlıyor. WRoof'ta alanları 68 metrekare olan 1 + 1 'ler, alanları 80 ila 126 metrekare arasında değişen 2+1'ler, alanları 155 metrekare olan 3+1 'ler ve alanları 190 metrekare olan 4+1'ler yer alıyor. 


1500 metrekare ticari alanın yer aldığı projede metrekare ortalama satış fiyatı 2 bin 500 olarak belirlendi. Fiyatların 195 bin TL'den başlayarak 506 bin TL'ye kadar yükseldiği WRoof, 9 katlı 2 blokta toplam 206 konut ve 5...