19 / 04 / 2024

xiaomi fırsatları

xiaomi fırsatları

Çinli teknoloji devi Xiaomi 14 Eylül ile 27 Eylül tarihleri arasında birçok ürününde indirim kampanyası başlattı. Cazip indirimler sunan Xiaomi’nin indirimli ürünlerinin fiyat listesi şöyle

BİM’de akıllı telefon rüzgarı! Samsung ve Xiaomi telefon fırsatları! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi

BİM market, akıllı cep telefonlarını inanılmaz fırsatları satışa sundu.Eski telefonunuzu yenisi ile değiştimek istiyorsanız BİM’in bu fırsatını kaçırmayın! Peki, BİM’in mobil uygulamasında satışı yapılan akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar?4 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Teknosa'da elektrikli scooter fırsatları kaçmaz! Xiaomi, Onvo, Citymate... 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de bulunan en büyük tekno marketlerinden biri olan Teknosa, resmi internet sitesinde elektrikli scooterlarda inanılmaz fırsatları başlattı!  Peki, Teknosa'da elektrikli scooter fiyatları ne kadar? Xiaomi, Onvo, Citymate...İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

A101'de Babalar Günü'ne özel telefon fırsatları başladı! Apple, Samsung, Xiaomi...13 Haziran 2022 fiyat listesi!

A101, en çok satan akıllı telefonlarda Babalar Günü'ne özel fırsatları başlattı! Peki, A101'de iPhone, Samsung ve Xiaomi marka akıllı telefon fiyatları ne kadar? İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Babalar Günü'ne özel akıllı telefonlarda inanılmaz fırsatlar şimdi başladı! 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Babalar Günü'ne özel olarak akıll cep telefonlarında inanılmaz fırsatları şimdi başlattı! iPhone'dan Xiaomi'ye bir sürü çeşit var! Peki, Teknosa'da Babalar Günü'ne özel akıllı telefon fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Batışehir'de Premium'a özel yeni fırsatlar sunuluyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabınaözel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Toya Moda'da kredi fırsatları!

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda yer alan TOYA MODA, ev sahibi olmak isteyenleri cazip kredi fırsatları ile buluşturuyor.

TOKİ'nin yeni fırsatları neler?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirlerinin yanı sıra yatırımcıya da yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

TOKİ yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Toplam 342 adet dairenin yer aldığı Mirage Rezidans Güneşli'de lansmana özel indirimler uygulanıyor. Proje "Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

xiaomi fırsatları Haberi

xiaomi fırsatları

Kuruluş tarihi henüz 12 yıla dayanan Xiaomi kısa sürede dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri haline geldi. Ayrıca Apple, Samsung ve Huawei'den sonra kendi geliştirdiği cep telefonu yonga özelliklerine sahip dördüncü şirket durumuna yükseldi ve Android tabanlı MIUI işletim sisteminin sahibi oldu.

Xiaomi Türkiye’de tüketicilerin ilk tercihleri arasında yer almaya başladı. Akıllı telefondan dizüstü bilgisayara, robot süpürgeden giyilebilir cihazlara kadar yüzlerce ürün gamı sunan Xioami zaman zaman düzenlediği indirim kampanyalarıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

Xiaomi şimdi de 14-27 Eylül tarihleri arasında kampanyası düzenleyerek cazip fiyatlarlı yüzlerce üründe indirimli alım imkanı sunuyor.

Peki Xiaomi hangi ürünlerde kampanya yapıyor ve fiyatları neler? İşte 20 Eylül 2022 tarihli indirimli Xiaomi fiyat listesi

Redmi Note 11 4GB+64GB

5.499,00 TL indirimli fiyatı 5.099,00 TL   

Xiaomi Pad 5 6GB+256GB

8.399,00...