25 / 04 / 2024

yağmur gökdelenler yüzünden mi yağmıyor

yağmur gökdelenler yüzünden mi yağmıyor

Şubat ortasında esen yaz havası, ‘susuz’ yazın habercisi oldu. Birçok şehirde barajların doluluk oranı limitin altına indi. Uzmanlar İstanbul’a yağış düşmemesinin nedenini ise yükselen gökdelenlere bağlıyor...

Kira bedelleri adalıları evinden etti! Evsiz kalanlar arabalarda yaşıyor!

Kira bedelleri, dünya genelinde büyük sorun haline geldi. Kiraların en çok etkilendiği yerlerden biri de İspanya’nın parti adası olarak bilinen Ibiza’da oldu. Adada yaşayanlar kira bedelleri yüzünden arabalarda yaşamaya başladı. 

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Konut sitelerinde yaşayanlardan tepki: Aidatlar yüzünden kendi evimizde kiracı olduk!

Sitelerde yaşayan milyonlarca vatandaşın şu anda gündeminde aidat zamları yer alıyor. Bir konut sitesi sakinleri yüzde 85 oranındaki aidat zammına tepki göstedi ve "Kendi evimizde kiracı olduk" dedi. 

İzmir’deki gökdelenler için şok mahkeme kararı! Gökdelenler yıkılacak mı?

İzmir'de yükseklikleri ile dikkat çeken gökdelenler tartışma konusu olmaya devam ediyor. Mahkeme, bu gökdelenlerin yüksekliğini hukuka aykırı buldu.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İhbar tazminatında bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkı!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren ihbar tazminatında, bilinmeyenler gün yüzüne çıktı. EYT'liler ve normal çalışanlar açısından ihbar tazminatında merak edilen sorular ve yanıtları açıklandı...

Zeytinyağı adeta can çekişiyor! Kuraklık yüzünden zeytinyağı üretimi resmen çakıldı!

Küresel zeytinyağı piyasaları resmen can çekişirken, nedeninin Akdeniz’i kavuran sıcak dalgaları ve bu yüzden çıkan orman yangınları olduğu öğrenildi. Üstelik, Avrupa’daki zeytinyağı üretiminin 2023’te, son beş yıllık ortalamaya göre yüzde 30’dan fazla düşeceği belirtildi.

22 kuruş yüzünden kiracıyı tahliye ettiler! Şok mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı! Kiracılar için uyarı

Sadece 22 kuruş eksik ödeme yüzünden tahliye edildi! Kiracıya şaşırtan mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı. Kiracıları tedirgin eden bu olay, kiracı haklarına dair önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Detaylar haberimizde!..

Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun

Seçim sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun.

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Deri sektöründe tehlike çanları çalıyor! Düşük kur yüzünden pazarı kaybetme tehlikesi kapıda!

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği Başkanı Gürkan Gözmen, “Düşük kur nedeniyle uluslararası piyasada rekabet gücümüz zayıflıyor. Eldeki pazarları da kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya bir durumdayız” dedi.

EYT'lileri yakından ilgilendiriyor! Maaşlar sil baştan değişti! Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından takip ediliyor. EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. EYT'lilerin maaşları sil bvaştan değilti.  Yeni rakamlar gün yüzüne çıktı! Hemen bakın!

Yüzbinlerce EYT’liye kötü haber! Emekliliğiniz bozulabilir! Sebebini duyunca saç baş yolacaksınız!

EYT başvurularını inceleyip aylık bağlamaları amacıyla SGK içindeki uzman olmayan personele de görev verildiği, acelecilik yüzünden pek çok EYT’linin işlemlerinde yanlışlıklar yaşanacağı uyarısı yapıldı.

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

yağmur gökdelenler yüzünden mi yağmıyor Haberi

yağmur gökdelenler yüzünden mi yağmıyor

Şubat ortasında esen yaz havası, ‘susuz’ yazın habercisi oldu. Birçok şehirde barajların doluluk oranı limitin altına indi. Uzmanlar İstanbul’a yağış düşmemesinin nedenini ise yükselen gökdelenlere bağlıyor.


İstanbul ve Türkiye genelindeki hava sıcaklıkları normal değerlerin 6 ile 10 derece üzerinde seyrediyor. Türkiye’nin neredeyse tamamı kış ortasında yazdan kalma günler yaşıyor. Kuraklık nedeniyle barajlardaki su seviyesi gittikçe azalırken, birçok baraj kuruma noktasına gelmiş durumda. İTÜ Meteoroloji Bölümü’nden Prof. Dr. Orhan Şen, yağışlardaki azalma ve kuraklığın nedenleri arasında, İstanbul’un gökdelenlerini de sayıyor:


‘Kütleler kıvrım yapamıyor’


“Yağışlar için İzlanda alçak basıncı ile Kuzey Afrika’daki Azur yüksek basıncı önem arz ediyor. İki sistem yağışlar için hayati öneme sahip. İzlanda alçak basıncı Avrupa’ya yağış bırakıyor. Azur yüksek basıncı İzlanda alçak basıncını bloke ediyor. Okyanus üzerinden gelen hava kütleleri...