19 / 04 / 2024

yakacık park inşaatları

yakacık park inşaatları

Başkan Altınok Öz, Kartal’ın en büyük parkı olacak alanda incelemelerde bulundu. Öz, Yakacık Havuz Sokak yanındaki park alanında çalışmalar hakkında detaylı bilgi alırken, yapılması gerekenler konusunda da talimatlar verdi.

Deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildiğini açıkladı.

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

AB'den İsrail hükümetine yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı!

Avrupa Birliği (AB), İsrail hükümetine Filistin'deki yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı yaptı.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

Gökçeada'da sit alanındaki kaçak inşaatları bakanlık durdurdu!

Gökçeada Belediyesi tarafından arkeolojik sit alanı içinde yapılan kaçak inşaatları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı durdurdu. İnşaatların kaçak yapı muamelesi görmesi ve 3194 sayılı Yasa’nın 32 ve 42. maddelerine göre işlem uygulanması istendi.

Çorum'da tarım arazilerinde yapılan izinsiz inşaatlar yıkılacak! 

Çorum'daki köy içleri ile tarım arazileri üzerinde bulunan izinsiz inşaatlar için yıkım kararı alındı. İl Özel İdaresi yıkımlara ilişkin hukuki süreçlerin devam ettiğini açıkladı..

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Esenyurt'taki tüm inşaatlar 1 Aralık’a kadar bitmiş olacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini söyleyerek. "2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek." dedi.

Royal Garden Yakacık yüksek yatırım değeriyle kazandıracak!

Kartal’ın en önemli lokasyonlarından Yakacık’ta inşa edilecek olan Royal Garden Yakacık, yüksek yatırım değeriyle önemli bir yatırım aracına dönüşüyor.

Yakacık Manzara Adalar peşin fiyatları 2017!

Yakacık Manzara Adalar peşin fiyatları 2017 kapsamında daireler 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 60 ay sıfır faiz avantajı sunuyor...

Yakacık Tual Adalar daire fiyatları!

Yakacık Tual Adalar daire fiyatları 333 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal Yakacık'ta inşa edilmekte olan projede çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor...

yakacık park inşaatları Haberi

yakacık park inşaatları

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Yakacık’ta bulunan ve Kartal’ın en büyük parkı olacak alanda incelemelerde bulundu.

Başkan Altınok Öz, Yakacık Havuz Sokak yanındaki park alanında çalışmalar hakkında detaylı bilgi alırken, yapılması gerekenler konusunda da talimatlar verdi. Parkta yer alacak havuzun mozaik yapımını da inceleyen Başkan Altınok Öz, parkın ilçede yapımı devam eden projelerden bir tanesi olduğunu belirtti. Parkın tamamlanması ile Kartal’ın deniz ve Adalar manzaralı en büyük parkı olma özelliğini kazanacağını söyledi.

Kartal’ın en büyük parkı olacak

Başkan Altınok Öz, göreve geldikleri 2009 yılından itibaren yeşil alanlar ve parkların sayısında önemli bir artış olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bizim dönemimizde, yeşil alanlar iki kat artırılmıştır. Bu park yapılana kadar Kartal’ın halen 12 dönüm arazi üzerinde en büyük parkı olma özelliğini taşıyan...