25 / 04 / 2024

Yakapark basın lansmanı

Yakapark basın lansmanı

İstanbul’da güvenilir konut projelerini hayata geçiren Y. Gülhan İnşaat, yeni projesi Yakapark’ı düzenlenecek lansman toplantısıyla tanıtıyor. 

Yakapark basın lansmanı 5 Nisan'da!

İstanbul’da güvenilir konut projelerini hayata geçiren Y. Gülhan İnşaat, yeni projesi Yakapark’ı düzenlenecek lansman toplantısıyla basına lanse edecek. 

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Blue Road basın lansmanı düzenlendi!

Arthur & Miller Real Estate, Blue Road şirketiyle işbirliği lansmanı 13 Aralık sabahı, NEF09 Eğitim Salonu’nda düzenlendi. Lansmana, 20’ye yakın merkez ve franchise ofis yöneticisi katılım gösterdi. 

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Mesa Çubuklu 28 basın lansmanı 17 Ekim'e alındı!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinin basın lansmanı tarihi öne alındı. 

Düşler Vadisi Riva basın lansmanı 18 Ekim'de!

Yılmaz inşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi basına tanıtılacak. Düşler Vadisi Riva projesi Galatasaray'ın 869 bin 362 metrekare olan arsası üzerine inşa ediliyor. 

Makyol basın lansmanı 28 Eylül'de!

Yarım asırlık tecrübesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran Makyol Gayrimenkul, projelerinde gelinen son durumu paylaşmak adına bir basın toplantısı düzenliyor.

Akzirve basın toplantısı ertelendi!

Akzirve Gayrimenkul üst yönetiminin de katılımıyla gerçekleştirilecek olan basın lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. 

MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen MESA Çubuklu 28 projesi basına lanse ediliyor. MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de yapılacak. 

Aktim 2 Kıraç basın lansmanı 14 Temmuz'da!

Bilgiçler Yapı tarafından Kıraç'ta Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde hayata geçirilecek olan Aktim 2 basın lansmanı 14 Temmuz'da yapılacak.

Siltaş Marina basın lansmanı 8 Mayıs'ta!

Çok sayıda yeni nesil iş merkezi ve konut projesine imza atan Siltaş Yapı, Pendik sahilde marinanın karşısında konumlandırdığı “adalara karşı, bulutlara komşu” yeni projesi Siltaş Marina’nın lansmanını gerçekleştirecek. 

Akzirve Topkapı basın lansmanı 9 Mayıs'ta!

Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabının ardından, şimdi de uzun zamandır merakla beklenen Akzirve Topkapı projesi basına lanse edecek. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 25 Nisan'da!

Real Group imzasıyla hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanının iptal edildiği açıklanmıştı. 

Yakapark basın lansmanı Haberi

Yakapark basın lansmanı


Türk aile yapısına uygun inşa edilen ve yüksek prim potansiyeline sahip olan Yakapark'ın proje detaylarının anlatılacağı basın lansmanı 5 Nisan 2018 Perşembe günü gerçekleştirilecekti 27 Nisan 2018 Vuma gününe ertelendi. 

İstanbul'un değerlenen bölgesi Kartal'da inşa edilen Yakapark projesi ikisi 12'şer ve biri 16 katlı olmak üzere 3 blokta 166 konuttan meydana geliyor. 

Kartal Yakapark projesinde; tenis, basketbol, voleybol, mini futbol vb. çok amaçlı spor sahası, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odaları, yürüyüş ve koşu parkuru, pilates alanı, botanik bahçeleri, meyve bahçesi sera alanı, trambolin, bisiklet ve paten yolu,  kafe vitamin bar, squash salonu gibi ortak alanlar yer alıyor.