25 / 04 / 2024

Yakuplu İnşaat nerede

Yakuplu İnşaat nerede

Yakuplu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bedrettin Bayer Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 1 milyon TL sermaye ile 3 Temmuz'da Esenyurt,Cumhuriyet Mahallesi' nde kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara nerede?

Huzurlu Marmara Evleri 27 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede teslimlerin Ekim 2018 tarihinde yapılması planlanıyor. Peki Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara nerede?

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi nerede?

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesinde 1.000'in üzerinde konut yer alıyor. Ticari ünitelerin de bulunduğu projede ön talep toplanıyor. Peki Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi nerede?

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe Residence'de fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı nerede?

Beyaz Park Topkapı Residence'de 371 konut ve 9 ticari birim bulunuyor. Proje 15 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı nerede?

Gül İnşaat Onbirinci Mahalle nerede?

Dairelerin 2+1'den 5+2'ye kadar farklı tipte tasarlandığı Onbirinci Mahalle Residence'de teslimlerin 2018 yılının Ekim ayında yapılması öngörülüyor. Peki Gül İnşaat Onbirinci Mahalle nerede?

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Palmadoro May İnşaat Velvet Towers nerede?

Velvet Towers'ta 1.250 adet daire yer alıyor. Birçok sosyal yaşam alanlarının yer aldığı proje 3 blok halinde yükselecek. Peki Palmadoro May İnşaat Velvet Towers nerede?

Yakuplu İnşaat nerede Haberi

Yakuplu İnşaat nerede

Yakuplu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bedrettin Bayer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 3 Temmuz'da Esenyurt,Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.


Yakuplu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Amaç Ve Konu  1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...