20 / 04 / 2024

yalçın akdoğan kidmir

yalçın akdoğan kidmir

Akdoğan, Şereflikoçhisar'da ulaşımın çok önemli olduğunu belirterek, "Kırşehir-Aksaray üzerinden geçecek olan demiryoluyla ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile yakından takip ediyorum." dedi.

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan 3600 ek gösterge açıklaması! Maaşlar ne kadar artacak?

3600 ek gösterge ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, maaşlarda farkların olacağını vurgulayarak, bunun da bir emekli zammı anlamına geldiğini kaydederek, ayrıca maaşlarda da yapılacak artış rakamlarını da söyledi. 

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Levent Akdoğan: Ev almak için acele edin!

Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği Başkanı Levent Akdoğan, faizlerin 0,79’a düşmesinin ardından 2020 yılında rekor seviyede konut satışı beklediklerini anlattı. Akdoğan, “Ev sahibi olmak isteyenlere de 2020 yılının ilk çeyreğine kadar almalarını öneriyorum'' dedi.

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Miami’de restoran açacak!

Hataylı işadamı Ozan Baran ve ABD’de yaşan Süreyya Yalçın Miami’de Hatay mutfağına özgü bir restoran açmayı planlıyor...

Levent Akdoğan: Konut almak için doğru zaman!

Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği ve Kayimder Başkanı Levent Akdoğan, konut kredilerinde yaşanan düşüşünün büyük bir fırsat oluşturduğunu söyledi.

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini de değerlendirdi. 

Akdoğan Plas İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Plas İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Yusuf Doğan ve AhmetAktaş ortaklığında Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Akdoğan Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Doğan ve Ahmet Aktaş ortaklığında kuruldu.

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı!

Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Meydanı’nda inşa edilecek olan Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı. Törene, AK Parti Ankara milletvekilleri Aydın Ünal ve Yalçın Akdoğan da katıldı

Orka Enez serisi, ahşabın yalın şıklığını yansıtıyor!

Doğanın yalın güzelliğinden ilham alan ENEZ serisi pratik çözümler sunarak banyoları metropol insanının ruhuna dokunan yaşam alanlarına dönüştürüyor.

yalçın akdoğan kidmir Haberi

yalçın akdoğan kidmir

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Ulusal menfaatlerimize ve ulusal güvenliğimize zarar verecek şekilde birtakım karalama kampanyaları yapıyorlar. Maalesef muhalefet partileri de zaman zaman bunların oyununa geliyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Paralel Yapı'nın adeta oyuncağı oldu, onlar üflüyor bu oynuyor. Be kardeşim, bunlardan kime fayda geldi. Yani kılavuzu karga olan hiç huzura erebilir mi?" dedi.


Şereflikoçhisar'a AK Parti Ankara Milletvekili Mücahit Arslan ile beraber gelen Akdoğan, öğle namazını Şerefiye Camii'nde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet etti.


Daha sonra bir lokantada sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla öğle yemeğinde buluşan Akdoğan, Şereflikoçhisar'da ulaşımın çok önemli olduğunu belirterek, "Kırşehir-Aksaray üzerinden geçecek olan demiryoluyla ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile yakından takip ediyorum. Bir şekilde bu güzergah acaba Şereflikoçhisar üzerinden geçebilir mi veya buraya bir makasla...