19 / 04 / 2024

Yalçın Topçu kimdir

Yalçın Topçu kimdir

Topçu: "Su Temin Projesi önümüzdeki günlerde, önümüzdeki yıllarda her iki toplumun da eşit siyasetiyle eşit siyasi paylaşımıyla olacak barışa, huzura, adalete doğru atılacak adımda bu suyun da bir köprü olması temennisinde bulunuyorum" dedi.

Yalçın Topçu, Topkapı Sarayı'ndaki restorasyon hakkında bilgi aldı!

Topkapı Sarayı Müzesi Müdürü Ayşe Erdoğdu Yalçın, Kültür ve Turizm Bakanı Topçu'ya, devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ayasofya açılacak mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Topçu, "Ayasofya'yı açacak mısın?' diye soruyorlar ya İskilipli Atıf Hoca ile ilgili de bir hayalimiz var, kültür merkezi. Bu muhterem ve mübarek zatın anısına Çorum'a kültür merkezini yapıp, milletin vicdan borcunu ona ödemek." de

Ayasofya yeniden açılacak mı?

Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Ayasofya'nın ibadete açılması ile ilgili soruya cevap verdi: Nedir imkanlarımız, bunlara bakarız. Gönlümüz tabii ki bunu ister.

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Süreyya Yalçın 570 milyon liralık mirasını almaya geliyor!

Türkiye'nin en önemli işadamlarından biri olan Faruk Yalçın'ın 5 çocuğu arasında miras paylaşılamadı. Yargıtay, Süreyya Yalçın'ın 97 milyon dolar yani 570 milyon lira almasına karar verdi. Yalçın, 28 Haziran'da İstanbul'a gelip mirasının sahibi olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Topçu Kışlası açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Kışlası ile ilgili olarak, "Onun orjinaline uygun mimari tasarımlarını yaptırıyorum. Orayı ihya edeceğiz" dedi.

Hasan Yalçın kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın kimdir? Hasan Yalçın bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Mamak'ın çehresi değişiyor!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başarılı işlere imza attığını açıkladı.

Topçu Kışlası için bilirkişi raporu!

Taksim'deki Topçu Kışlası'nın yeniden inşa edilmesine yönelik bilirkişi raporunda Gezi Parkı 'Cumhuriyet döneminin korunmaya değer mirası’ olarak belirtildi.

Gezi Parkı'na Topçu Kışlası projesi yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı tartışmalarının fitilini yeniden ateşledi. Erdoğan, 2013 yılında cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal ayaklanmasına neden olan Gezi Parkı’na yapılması planlanan Topçu Kışlası Projesi ile ilgili konuştu.

Taksim Topçu Kışlası alanındaki planlanan yenilikler neden hayata geçirilmedi?

Son bir kaç yıldır tartışma konusu olan Taksim Kışlası veya bilinen eski adıyla Halil Paşa Topçu Kışlası, 1780 - 1940 yılları arasında İstanbul Taksim Meydanı'nda günümüzde Taksim Gezi Parkı'nın durduğu yerde bulunan tarihi bir yapıydı.

Topçu Kışlası Osmanlı mimarisine kazandırılmalı!

Danıştay 14. Dairesi'nin, Gezi olaylarını çıkaran grupların Taksim'e Topçu Kışlası'nın yapılmasını engellemek için açtıkları davada talepleri reddedip kışlanın yeniden inşasına onay vermesi, tarihi kışlayı yeniden gündeme getirildi.

Gebze 115. Topçu Alayı'na kent parkı yapılmalı!

Kocaeli 115. Topçu Alayı'nın TOKİ'ye devredilmesini eleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, yer, gök her tarafın dağ, taş ev ve bina olduğunu ifade etti.

Danıştay'dan Gezi Parkı Topçu Kışlası kararı!

Gezi Parkı Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin ‘Topçu Kışlası’ projesine Yüksek Kurul’da verilen onayın iptal edilmesi talebini Danıştay 14. Dairesi reddetti. Bu kararla Gezi Parkı’na Topçu Kışlası yapılmasının önü açıldı.

Adana Divan Otel, sofistike ve yalın bir tasarım!

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş.

Yalçın Topçu kimdir Haberi

Yalçın Topçu kimdir

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, "Kıbrıs davası bizim öteden beri milli bir davamızdır. İçme suyunun buraya bağlanmış olmasıyla KKTC'nin hem ticarette, hem turizmde, hem tarımda çok ciddi noktalara geleceğini ve burada yaşayan soydaşlarımıza, kardeşlerimize ciddi bir refah sağlayacağını, refah seviyesini daha da artıracağını biliyoruz" dedi.


KKTC Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu’nun daveti üzerine KKTC'ye resmi ziyarette bulunan Bakan Topçu ilk olarak Meclis Başkanı Sibel Siber'i mecliste ziyaret etti.


Topçu, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Kıbrıs'ta ve KKTC'nin meclisinde olmaktan şeref, onur ve kıvanç duyduğunu belirterek "Kıbrıs davası bizim öteden beri bizim milli bir davamızdır. Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne bakışı, KKTC'nin ve yaşayanlarının barış, adalet, huzur ve refah içerisinde yaşaması için elden ne gelirse onu yapmaktır, onun ötesine...