26 / 04 / 2024

yalçınlar grup büyükçekmece

yalçınlar grup büyükçekmece

Büyükçekmece Gölü kıyısında yaklaşık 40 Milyon Dolar yatırım tutarı ile hayat geçirdiği ilk markalı konut projesi olan GölMahal Villaları’nda sona yaklaşan Yalçınlar Group, bölgede yatırıma devam kararı aldı. Grup, bölgede 2.projesini hayat geçirmek için

Gölmahal Yalçınlar'da 60 ay vade farksız!

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Gölü kıyısında yepyeni ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını açtığı projesi Gölmahal Villaları, sunduğu ödeme kolaylığı fırsatıyla dikkat çekiyor.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

Batı Mahal Büyükçekmece yeni fiyat listesi!

Batı Mahal projesi Yalçınlar Group tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Fiyatların 1 milyon 110 bin dolardan başladığı projede ilk etap teslimlerine başlandı...

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'de 584 konutluk proje!

Demir Grup Yapı İnşaat, Büyükçekmece'de 584 konutluk proje inşa etmeye hazırlanıyor. Ticari birimlerin de yer alacağı proje Aralık 2022'de tamamlanacak..

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Büyükçekmece Batı Mahal'in yüzde 45'i tamam!

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım ile hayata geçirdiği 2.markalı konut projesi BatıMahal’in yüzde 45'i tamamlandı.

Büyükçekmece Albatros'a rezidans mı yapılacak?

İstanbul'da yeşil alana rezidans iddiası CHP'yi karıştırdı. CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'nin Albatros mevkiindeki bazı ağaçları keserek rezidans inşa edeceğini iddia eden bir grup çevreci vatandaş protesto gösterisi yaptı.

Batımahal Villaları Büyükçekmece'de 890 bin dolara ev!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Projede 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile taksitlendirme yapılıyor..

Yalçınlar Group Büyükçekmece'de büyüyecek!

Uzun yıllar fotoğrafçılık alanında gösterdikten sonra inşaat sektörüne giren ve ilk yatırımını İstanbul Büyükçekmece'de yapan Yalçınlar Group, yine aynı bölgede proje geliştirmeye karar verdi.

Batımahal Büyükçekmece'de 890 bin dolara villa!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, yeni projesi Batımahal'i tanıttı.

Büyükçekmece Batımahal satılık!

Büyükçekmece Batımahal satılık villa fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kaspamında 180 aya varan vade imkanı sağlayan proje Yalçınlar Group imzası ile yükseliyor.

yalçınlar grup büyükçekmece Haberi

yalçınlar grup büyükçekmece

3.havalanı ve 3.köprünün bölgeye yakın yere gelecek olmasının değer artışı sağlayacağını ve en başından beri bölgeye inandıklarını dile getiren Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, “Biz en başından beri bu bölgeye çok inanıyorduk. Bölgenin her geçen gün değer kazanacağını biliyorduk. Bölgeye her geçen gün daha çok yatırımcının gelmesi bize ne kadar doğru bir karar aldığımızı gösterdi. Büyükçekmece Bölgesi, süreçte her geçen gün değerlenen bir bölge haline geldi. Büyükçekmece’ye şehircilik açısından baktığımızda yerleşim, imar, altyapı, çevre sorunlarını şehircilik donanımı ile çözmüş, gelişen çehresiyle bir dünya kenti olmaya aday bir ilçe olduğunu görüyoruz. Bölgede Türkiye’nin 1., Avrupa’nın 3.en yüksek TV kulesi, Türkiye’nin en büyük sergi alanı TÜYAP bulunuyor. Özellikle TÜYAP, pek çok sektöre yönelik düzenlenen ulusal ve uluslararası fuarlar sayesinde...