26 / 04 / 2024

Yalçıntepe Group genel müdürü tarık tanık

Yalçıntepe Group genel müdürü tarık tanık

Mart 2012 tarihinden beri Yalçıntepe Group’un Genel Müdürü olan Tarık Tanık kimdir? Tarık Tanık inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Tarık Tanık'a dair merak ettikleriniz...

Falak Group Genel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Falak Group Genel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A.A.M. Mohsen Al-Huthaifi ve O.Shaher Sultan Al-Dubai tarafından kuruldu.

Isı yalıtımı genel şartnamesi Resmi Gazete'de!

Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi ve Yapısal Yangın Güvenliği İşleri Genel Teknik Şartnamesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Yalçınlar Group 2016'da yeni projeye başlayacak!

90 milyon dolarla hayata geçirdikleri Batımahal villalarının inşaat seviyesinin yüzde 45'ini tamamladıklarını söyleyen Yalçınlar Group Başkanı Hakan Yalçın, 2016 için çok daha umutlu olduklarını belirtti.

Yalçınlar Group finans modelini oluşturdu!

Doların yükselişi yapı sektöründe alternatif finansman modelleri yaratıyor. Yalçınlar Group, satışa sunduğu villalarda TL ve dolar ile satış seçenekleri dışında,"dolar düşerse dolar, artarsa TL öde" modelini yarattı.

Batı Mahal Yalçınlar Group satılık!

Toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede ilk etap daireler 18 ay sonra teslim edilecek. Batı Mahal Yalçınlar Group satılık daire tipleri 3 ayrı şekilde tasarlandı.

Yalçınlar Group Batı Mahal fiyatları!

Ulaşım bilgileri kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunan proje 400 dönüm üzerinde inşa ediliyor. Yalçınlar Group Batı Mahal fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Yalçınlar Group Batı Mahal satılık villa!

İlk etap teslimlerinin 18 ay sonra yapılacağı proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde bulunuyor. Yalçınlar Group Batı Mahal satılık villa büyüklükleri 526 metrekare den başlıyor.

Yalçınlar Group, ikinci villa projesine başlıyor!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Fiyatları 890 bin dolardan başlayan 150 villa yer alacak.

Yalçınlar Group Büyükçekmece'de büyüyecek!

Uzun yıllar fotoğrafçılık alanında gösterdikten sonra inşaat sektörüne giren ve ilk yatırımını İstanbul Büyükçekmece'de yapan Yalçınlar Group, yine aynı bölgede proje geliştirmeye karar verdi.

Yalçınlar Group yeni projesi Batı Mahal'i tanıttı!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 150 villanın yer alacağı yeni projesini tanıttı.

Yalçınlar Group Batımahal projesi!

Yalçınlar Group Batımahal projesi 90 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Teslimlerin ilk etapta 18 ay sonra gerçekleşeceği proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Yalçınlar Group BatıMahal projesinin basın toplantısı 27 Mayıs'ta!

Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları’ndan sonra aynı bölgede 2.projesi BatıMahal’e başlayan Yalçınlar Group’un 27 Mayıs Çarşamba günü basın toplantısı düzenliyor.

Yalçıntepe Group genel müdürü tarık tanık Haberi

Yalçıntepe Group genel müdürü tarık tanık

Tarık Tanık kimdir?

Tarık Tanık, 1965 Siirt doğumlu. Tarık Tanık, 1986’da Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 


Profesyonel kariyerine, 1986 yılında İstanbul Defterdarlığı Bayrampaşa Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde başlayan Tanık, 1987-1990 yılları arasında Elif Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de ve 1990-1997 yılları arasında Ok Çivi Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Finans ve Mali İşler Koordinatörlüğü yaptı. 


Yeşilköy Honda Plaza’da (Tem Otomotiv A.Ş.) 1997-1998 yılları arasında Genel Müdürlük yapan Tanık, 1997-2008 yılları arasında Ekol Menkul Değerler A.Ş.’de Müdür olarak görev yaptı. 


Tarık Tanık, 2008-2010 yılları arasında Gül-İş İnşaat’ta Finans ve Mali İşler Koordinatörü olarak görev aldı. Tarık Tanık, Yalçıntepe Group bünyesine katılmadan önce sermaye piyasalarında; halka arz çalışmaları, portföy yönetimi, yatırım ve strateji danışmanlığı görevlerinde de bulundu. 


Tarık Tanık, Bahçeşehir’deki Maximoon...