20 / 04 / 2024

Yalın Evler ulaşım

Yalın Evler ulaşım

İstanbul Kemerburgaz Göktürk'teki Yalın Evler projesi, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede daire fiyatları 207 bin dolardan başlıyor.

Kemerburgaz Yalın Evler daire fiyatları!

Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Kemerburgaz Göktürk'te yer alan Kemerburgaz Yalın Evler daire fiyatları...

Yalın Evler satış ofisi!

Keleşoğlu İnşaat ile Zilal İnşaat ortaklığı çalışması ile hayat bulan Yalın Evler satış ofisi ve ulaşım bilgisi detayları haberimizde yer alıyor...

Yalın Evler iletişim!

Konum olarak Kemerburgaz-Göktürk'te hayata geçirilen Yalın Evler iletişim ve ulaşım bilgisi detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Ekonomik güven 41 ayın zirvesine ulaştı!

Ekonomik güven endeksi eylül ayında aylık bazda yüzde 1,6 artış göstererek 102,4 değerine yükseldi. Bu rakamla 41 ayın zirvesine ulaşmış oldu.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Hasan Yalçın, Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreterliği görevini 16 Ocak 2019 tarihi itibariyle Hasan Yalçın üstlendi...

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Karayel tarafından kuruldu. 

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Biçer tarafından kuruldu. 

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Akyürek tarafından kuruldu. 

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Yalçın Eldoğan: Müteahhitliğin okulu yoktur!

İlk para kazanmaya okurken gündüz market çıraklığı, akşam kahvehane garsonluğuyla başlayan, bugün artık devlete bile inşaat işi yapan başarılı iş adamı Yalçın Eldoğan tecrübelerini paylaştı.

Mersin Ulaşım Ana Planı hazırlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin ve yakın çevresinin ulaşım problemlerinin çözümünde önemli bir adım olan Mersin Ulaşım Ana Planı’nın hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlarken, kentin 2030 yılına kadar olan ulaşım ihtiyaçlarını belirledi.

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım!

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe bölgesinde inşa ediliyor. 42 bin 310 metrekare inşaat alanından oluşan projede 120 aya varan vade yapılıyor.

Antalya’nın Ulaşım Master Planı için start verildi!

Antalya’nın 19 ilçesinin ulaşımına nefes aldıracak, geleceğine yön verecek Ulaşım Master Planı için start verildi. Başkan Türel, 1 yılda tamamlanacak Ulaşım Master Planı’nı halkın, ilgili odalar ve muhtarların katkılarıyla gerçekleştireceklerini söyledi.

Yalın Evler ulaşım Haberi

Yalın Evler ulaşım

Ormana komşu olan proje, toplam 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor. Fiyatları 207 bin dolardan başlayan dairelerin yüzde 55'i satılırken, projenin inşaatının da yüzde 80'i tamamlandı. Keleşoğlu ve Zilal İnşaat işbirliğiyle inşa edilen proje, Türkiye'de ilk kez hafif çeliği de barındıran karma bir yapı sistemiyle hayata geçiriliyor. Keleşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, "Projemizde beton ve çeliği birleştirdik. Butik olması için her şeyi butik şekilde tasarladık ve bu konuda örnek teşkil ediyor. Projenin dış cephesinin tamamı cam. Bunun sebebi ise gün ışığını tamamıyla içeri almak istememiz" dedi. 


Yalın Evler projesinde, yüzde 1 KDV avantajıyla, fiyatı 207 bin dolardan başlayan daireler, yüzde 25 peşin, 24 aya varan 0 faizli cazip kredi seçenekleri ile satışa sunuluyor. Dileyen alıcılar ise, banka kredisi...